[VIDEO] Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van Q1 2020

Het is zonder twijfel een van de meest gestelde vragen aan de redactie van WANT: “welke smartphone moet ik kopen?” Om die voor eens en voor altijd te beantwoorden, heeft WANT de beste smartphones van het moment op een rijtje gezet in een handige koopwijzer. In deze video bespreken we de beste deals.

Beste smartphones Q1 2020

Wat maakt een smartphone eigenlijk een van de beste smartphones van het moment? Die vraag zal voor iedereen een ander antwoord kennen, maar in ieder geval spelen factoren als prijs, software, prestaties, camera en ontwerp een belangrijke rol. Dat zijn dan ook factoren waar we naar gekeken hebben bij het benoemen van de beste smartphones van dit kwartaal.

Belangrijk is daarbij ook dat de toestellen die in de video genoemd worden voor ieder wat wils zijn. Want hoewel de Xiaomi Mi 9T Pro een uitstekende smartphone voor weinig geld is, zal bijvoorbeeld de sterk aangepaste software niet iedereen liggen. Een toestel als de OnePlus 7T biedt uitkomst als je meer waarde hecht aan snelle en goede software en het niet erg vind om íets meer te betalen.

OnePlus 7T overzichtsshot
Afbeelding: OnePlus

Zoals iemand in een reactie op deze video op YouTube al zei, is het wat vroeg om nu al de beste smartphones van dit hele kwartaal te benoemen. Point taken, en er zullen in de komende drie maanden ongetwijfeld andere toestellen die erg de moeite waard zijn uitkomen. Toch durven we met zekerheid te zeggen dat alle smartphones in deze video het hele komende kwartaal de moeite waard zijn. De video is dus een verzameling van de beste deals voor wie in Q1 2020 een smartphone wil kopen; niet een lijst van de beste smartphones die in dit kwartaal verkrijgbaar zijn geweest.

Smartphone koopwijzer

Ben je er nog niet helemaal uit na het zien van deze video? Dan is het goed om te weten dat we nog veel meer tips klaar hebben staan in onze volledige smartphone koopwijzer. Een uitgebreid artikel met de beste smartphones van het moment, verdeeld over drie prijsklassen. Die kun je hier vinden.

Goed om te weten is dat onze koopwijzer voor de beste smartphones elke maand geüpdatet wordt, terwijl we deze video ieder kwartaal vernieuwen. Hoewel alle toestellen uit de video het hele eerste kwartaal van 2020 relevant en de moeite waard blijven, kan het zeker geen kwaad om de geschreven koopwijzer even te checken voor een actuele lijst.

Reageer op artikel:
[VIDEO] Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van Q1 2020
Sluiten