Dominick Vietor
Dominick Vietor Smartphones 19 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

[VIDEO] Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van Q2 2020

Het is zonder twijfel een van de meest gestelde vragen aan de redactie van WANT: “welke smartphone moet ik kopen?” Om die voor eens en voor altijd te beantwoorden, heeft WANT de beste smartphones van het moment op een rijtje gezet in een handige koopwijzer. In deze video bespreken we de beste deals.

Beste smartphones Q2 2020

Wat maakt een smartphone eigenlijk een van de beste smartphones van het moment? Die vraag zal voor iedereen een ander antwoord kennen, maar in ieder geval spelen factoren als prijs, software, prestaties, camera en ontwerp een belangrijke rol. Dat zijn dan ook factoren waar we naar gekeken hebben bij het benoemen van de beste smartphones van dit kwartaal.

Belangrijk is daarbij ook dat de toestellen die in de video genoemd worden voor ieder wat wils zijn. Zo is de Realme 6 een geweldige smartphone voor wie weinig geld wil betalen, maar zul je als je een goede camera wilt toch wat dieper in de buidel moeten tasten. Dan kun je bijvoorbeeld bij de Motorola One Zoom terecht, of natuurlijk een van de echte high-endsmartphones in de lijst.

Motorola One Zoom review uitgelicht
Motorola’s One Zoom is een goede keuze voor wie een goede camera voor weinig wil (Afbeelding: WANT/Dominick Vietor)

Wellicht is het wat vroeg om nu al de beste smartphones van dit hele kwartaal te benoemen. Er zullen in de komende drie maanden ongetwijfeld andere toestellen die erg de moeite waard zijn uitkomen, te beginnen met de iPhone SE en OnePlus 8 Serie. Toch durven we met zekerheid te zeggen dat alle smartphones in deze video het hele komende kwartaal de moeite waard zijn. De video is dus een verzameling van de beste deals voor wie in Q2 2020 een smartphone wil kopen; niet een lijst van de beste smartphones die in dit kwartaal verkrijgbaar zijn geweest.

Smartphone koopwijzer

Ben je er nog niet helemaal uit na het zien van deze video? Dan is het goed om te weten dat we nog veel meer tips klaar hebben staan in onze volledige smartphone koopwijzer. Een uitgebreid artikel met de beste smartphones van het moment, verdeeld over drie prijsklassen. Die kun je hier vinden.

Goed om te weten is dat onze koopwijzer voor de beste smartphones elke maand geüpdatet wordt, terwijl we deze video ieder kwartaal vernieuwen. Hoewel alle toestellen uit de video het hele tweede kwartaal van 2020 relevant en de moeite waard blijven, kan het zeker geen kwaad om de geschreven koopwijzer even te checken voor een actuele lijst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
[VIDEO] Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van Q2 2020
Sluiten