Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 nov 2017

Wintersport én gaming: probeer vanaf vandaag de beta van Steep Road to the Olympics

Heb jij iets minter wintersport en kijk je uit naar de Olympische Winterspelen van 2018? Dan kun je nu alvast in de stemming komen met Steep Road to the Olympics. Het is een game die zoals de titel al doet vermoeden gebaseerd is op de Olympische Winterspelen van PyeongChang.

Steep Road to the Olympics: een grote uitbreiding

Steep Road to the Olympics is een grote uitbreiding op de game Steep die in 2016 uitkwam. Mocht je die game hebben, dan kun je de uitbreiding voor zo’n dertig euro binnenhalen. Mocht je die game gemist hebben, dan is het goed om te weten dat er ook een nieuw pakket komt waarin de uitbreiding gebundeld wordt met de game Steep zelf.

De beta draait vanaf 28 november tot en met 4 december. Het geeft je de mogelijkheid om te trainen op een berg in Japan en mee te doen aan verschillende Olympische events. De game zelf komt overigens op 5 december uit en verschijnt dan op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Om nog wat meer in de stemming te komen, hebben we hieronder een aantal screenshots van de game. En die zien er zeker niet verkeerd uit!

Steep Road to the Olympics Screenshots

Steep Road to the Olympics
Steep Road to the Olympics

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze speciale gamingpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wintersport én gaming: probeer vanaf vandaag de beta van Steep Road to the Olympics
Sluiten