Met deze truc betaal je nog lagere prijzen op AliExpress

AliExpress staat bekend om zijn opvallend lage prijzen. Ja, je kunt er zelfs tractors van duizenden euro’s kopen, maar het leeuwendeel bestaat uit goedkope gadgets en andere aanbiedingen. Toch weet de kwaliteit vaak nog te verrassen.

AliExpress: prijs vergelijken

We zetten ondertussen al jaren wekelijks vijf top-aanbiedingen van AliExpress op een rijtje. We zijn al bij nummer 99 beland. Op deze pagina kun je onze honderden AliExpress-lijstjes vinden, in totaal duizenden producten. Van complete smartphones tot bizarre cadeautjes.

Maar goed, ondanks de lage prijzen kun je nog bedrogen uitkomen op het platform. De meeste producten zijn bij vele verschillende verkopers beschikbaar. Het is immers een platform waarop derden hun spullen verkopen. AliExpress is zelf geen winkel. Ook veranderen prijzen continu, waardoor de kans groot is dat je te veel betaalt.

Soms scheelt het een paar cent, maar je kunt soms ook tientallen euro’s besparen. Simpelweg door een andere verkoper te kiezen, die dankzij de richtlijnen van AliExpress net zo betrouwbaar is.

De vraag is dus: hoe kun je de laagste prijs vinden voor het product dat je wilt kopen?

AliPrice

Gelukkig is dat heel simpel, en kost het minder dan een minuut om dat te checken. AliPrice maakt het al helemaal makkelijk. Op die site kun je de URL van het product dat je wilt kopen plakken. Vervolgens vertelt de tool je binnen enkele seconden of het ergens anders goedkoper te krijgen is.

AliPrice AliExpress prijzen

Je kunt zelfs op foto zoeken, voor het geval je product bij andere verkopers anders heet. Het kan zelfs nog makkelijker: AliPrice heeft ook een extensie voor Chrome. Die vergelijkt automatisch de AliExpress-pagina waarop jij je bevindt met andere verkopers.

Je krijgt op AliPrice sowieso de prijsgeschiedenis van het product te zien. Zo zie je ook bijvoorbeeld of het product in kwestie vaak in de aanbieding is. Een andere mooie bonus feature is de mogelijkheid om reviews en foto’s te zien van andere gebruikers. Dat kan op AliExpress zelf ook, maar hier is het allemaal net wat overzichtelijker.

Check hier ons overzicht met meer dan honderd must-have AliExpress gadget deals!

Reageer op artikel:
Met deze truc betaal je nog lagere prijzen op AliExpress
Sluiten