Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Gadgets 15 mei 2019

Bluetooth Speaker nodig voor festivals? JAM lanceert de AHT!

Of je het nou echt nodig hebt of niet, een nieuwe gadget aanschaffen blijft leuk. Onze portemonnee is er echter niet altijd even blij mee. Gelukkig komen we af en toe dingen tegen die niet alleen lekker voordelig zijn, maar ook nog eens enorm bruikbaar. Bijvoorbeeld deze voordelige en compacte bluetooth speaker die jou de hele zomer van muziek kan voorzien.

JAM Audio Hang Tight bluetooth speaker

De zomer is natuurlijk ideale periode om buiten te zijn. Dit kan op het strand zijn, maar ook aan het zwembad of gewoon bij iemand in de tuin.

Alhoewel in veel gevallen zon, drank en een stel vrienden voldoende zijn is het soms ook wel leuk om er wat muziek bij te hebben. In dat geval kan de Jam Audio Hang Tight een uitkomst zijn. Dit is een handige bluetooth speaker die je makkelijk overal mee naartoe neemt.

Deze gadget is niet alleen erg compact, maar daarnaast ook stof- en spatwaterbestendig. Hierdoor kun je hem ook met een gerust hart naar het strand of zwembad nemen.

Jam Audio Hang Tight

Een ander voordeel is de ingebouwde oplaadkabel. Hierdoor hoef je jezelf nooit meer zorgen te maken waar je dat vervelende kabeltje nou weer gelaten hebt.

De accu gaat lang mee

Het grote nadeel van de meeste compacte speakers is dat de accu vaak snel weer leeg is. De Hang Tight speaker gaat daarentegen zo’n 12 uur mee, waardoor je de gehele dag kunt genieten van je eigen muziek. Opladen gaat tevens erg gemakkelijk aangezien de speaker op vrijwel iedere laptop of usb-lader kan worden aangesloten.

Gunstig geprijsd

Hoeveel deze gadget je dan wel niet gaat kosten? Nou, niet zo veel. Deze week betaal je bij de Mediamarkt namelijk slechts 33 euro voor deze fijne speaker die jouw zomer ongetwijfeld leuker gaat maken. Mocht jij meer informatie willen dan is dat hier te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bluetooth Speaker nodig voor festivals? JAM lanceert de AHT!
Sluiten