Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 18 feb 2013

Betaalbare Nokia Lumia 620 vanaf maart in Nederland beschikbaar

Met de Lumia 620 heeft Nokia alweer de derde Windows Phone 8 in haar collectie. In vergelijking tot de Lumia 920 (600 euro) en de Lumia 820 (500 euro) is de 620 een stuk goedkoper, namelijk 259 euro.

De Lumia 620 beschikt over een 3,8-inch touchscreen die met handschoenen aan te bedienen is, 512MB aan intern geheugen, 8 GB aan opslagruimte en een dual core Snapdragon S4-processor. De camera (5MP) beschikt over een nieuwe dual-shot kleurtechniek die garant staat voor opvallende kleur- en textuureffecten. Tevens beschikt-ie over andere cameramogelijkheden zoals Cinemagraph en Smart Shoot. Met Cinemagraph voeg je animaties toe aan foto’s en met Smart Shoot maak je een ‘perfecte’ foto van meerdere afbeeldingen. Ongewilde objecten kun je bijvoorbeeld uit een foto verwijderen. Aan de voorkant zit een VGA-camera.

Verder zijn er zeven verschillende verwisselbare covers beschikbaar zodat de phone aan te passen is aan je persoonlijke smaak en stijl. De welbekende Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport en Nokia City Lens zitten ook verwerkt in de software op de phone. Wil je dus geen high-end smartphone dan kan de Lumia 620 een prima oplossing zijn.

Reageer op artikel:
Betaalbare Nokia Lumia 620 vanaf maart in Nederland beschikbaar
Sluiten