Ilona Braam
Ilona Braam Gaming 7 jul 2019

Vijf betaalde iOS games die je nu gratis kunt downloaden

In de App Store op je iPhone of iPad vind je behoorlijk wat betaalde games om mee aan de slag te gaan. Als je zoals de meeste mensen bent, zou je die apps echter het liefst gratis willen downloaden. En om de zoveel tijd komen de ontwikkelaars je ook tegemoet en kun je de games inderdaad voor een beperkte tijd bemachtigen, zonder ervoor af te rekenen. Deze week hebben we vijf van die betaalde iOS games voor je verzameld, die je nu helemaal gratis kunt downloaden.

Infinity Running

Als eerste hebben we op de lijst Infinity Running. Zoals je zou verwachten is het spel een variatie up Temple Run en moet je een eeuwigheid blijven rennen,  zonder geraakt te worden door allerlei obstakels. In dit geval zijn die obstakels irritante tonnen, die je pad versperren. De bedoeling is om de tonnen linksom of rechtsom te ontwijken. Af en toe is er geen andere mogelijkheid dan over de tonnen heen te springen. Uiteraard ren je steeds harder en wordt het steeds lastiger om het er heelhuids vanaf te brengen.

Infinity Running

ARZombi

Zoals de titel al doet vermoeden heeft ARZombi te maken met zombies en ga je aan de slag met augmented reality. Het zombie verhaal speelt zich af in de jaren tachtig en we hebben hier te maken met een first person shooter. De game transformeert de deuren en ramen in je kamer om tot poorten naar een parallelle realiteit, die een stuk minder aangenaam is dan wat we gewend zijn. Ga aan de slag met wapens om zombies een kopje kleiner te maken en verzamel vooral muntjes om geweren en andere hulpmiddelen te kunnen bemachtigen.

Pocket Balloon – Fly in AR

Ook in Pocket Balloon komt augmented reality om de hoek kijken, maar het gaat er een stuk gezelliger aan toe dan in ARZombi. Wel moet je wat meer moeite doen, aangezien je een luchtballon moet besturen door te blazen op het scherm van je smartphone. AR wordt ingezet om landingsbanen te genereren op vlakke objecten in je kamer, zoals een tafel of de vloer. De bedoeling is om je luchtballon hier precies op te landen om punten te verzamelen.

Pocket Balloon iOS games

Skee-Ball Plus

Dan hebben we als volgende gratis game Skee-Ball Plus voor je. Het is een soort bowling game, maar dan het soort bowlen dat je op de kermis doet. De bedoeling is om balletjes naar voren te rollen en natuurlijk moet je daarbij goed mikken om zoveel mogelijk punten te scoren. Soms bewegen je doelen echter en wordt het al een stuk  lastiger. Je kunt aan de slag met verschillende variaties van het spel en natuurlijk verschillende spelmodi.

Skee-Ball Plus iOS games

Bouncy Fruit

Bouncy Fruit is het laatste spel op de lijst en heeft uiteraard te maken met fruit dat op en neer gaat. De regels zijn simpel, maar er wordt alles aan gedaan om je het zo moeilijk mogelijk te maken. In het spel heb je te maken met fruit dat van boven naar beneden beweegt en andersom. Wanneer je op je scherm tapt, verandert het fruit van richting en op deze manier kun je muntjes verzamelen. Terwijl je dat doet vliegen er echter ook messen rond, die je moet zien te ontwijken. Hoe verder je komt hoe meer messen verschijnen en hoe sneller ze gegooid worden.

Bouncy Fruit iOS games

Dat was het weer voor deze week. We moeten er wel bij zeggen dat sommige van de games ernstig verslavend zijn. Mocht je nog meer apps willen downloaden, zijn dit de beste apps van de week voor iOS en Android.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijf betaalde iOS games die je nu gratis kunt downloaden
Sluiten