Dit bedrijf betaalt je 1000 dollar om 30 Disney films te kijken

Betaald krijgen om films te kijken, dat zal voor velen klinken als een droom die uitkomt. Toch blijkt het echt mogelijk te zijn…en dan ook nog eens met Disney films.

Reviews.com is namelijk opzoek naar meerdere fans die bereidt is om 30 films van Disney te kijken in 30 dagen. Daar willen ze hen maar liefst 1000 dollar voor betalen!

Reviews.com betaalt je om Disney films te kijken

”Zing jij mee met je kinderen als ze ‘Let It Go’ opvoeren?” ”Is Halloween voor jou het perfecte moment om je dromen waar te maken en jezelf in een Disney prinses of superheld te veranderen?” Dan ben je volgens Reviews.com de perfecte kandidaat voor de zogeheten Disney + droombaan waarvoor je Disney films moet kijken.

Naast die 1000 dollar staan je ook nog enkele andere beloningen te wachten. Zo krijg je niet alleen een jaar lang gratis toegang tot Disney +, maar ook een pakket waarmee je jouw kijkervaring aangenamer kunt maken. Zo zit er onder andere een dekentje in en een Pixar popcornmaker.

Een klein nadeel is dat je in de Verenigde Staten gevestigd moet zijn om mee te kunnen doen. Als dat voor jou het geval is dan kun je jezelf hier aanmelden.

Streamingdienst

De bovenstaande mogelijkheid is ter ere van het aankomende Disney +, de langverwachte streamingdienst van de mediagigant. Deze zal op 12 november in de Verenigde Staten gelanceerd worden.

In Nederland is er echter al een tijdje een proefversie beschikbaar. Mensen die zich daarvoor aanmelden kunnen tot 12 november gratis van de content genieten. Al is het aanbod natuurlijk nog maar beperkt en staan de beloofde unieke titels zoals Lady and the Tramp en de Marvel series er nog niet op.

Onlangs verscheen er een lijst met alle content die op Disney + zal gaan verschijnen. Het bleek om meer dan 600 titels te gaan, waarvan je hier een beknopt overzicht kunt bekijken.

Reageer op artikel:
Dit bedrijf betaalt je 1000 dollar om 30 Disney films te kijken
Sluiten