Het smartphonehoesje Luna Skin beschermt je phone met beton

Velen van ons kennen het pijnlijke moment helaas wel direct nadat je je smartphone hebt laten vallen, en hem met half dichtgeknepen ogen weer voorzichtig van de grond raapt. In sommige gevallen heb je geluk, en is er niks met je phone aan de hand. In andere gevallen is je scherm in honderd stukjes versplinterd en kun je er vrij weinig meer mee. De oplossing voor dit probleem: je smartphone niet laten vallen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dus oplossing 2: koop een smartphonehoesje. Neem bijvoorbeeld de toffe Luna Concrete gemaakt van echt beton.

Een smartphonehoesje van steen

De Luna Concrete iPhone Skin beschermt je iPhone. Niet alleen wanneer je hem laat vallen, maar hij beschermt je iPhone ook in je tas of in je jaszak tegen krassen. Er zitten geen bizarre high-tech functies aan dit hoesje, maar het design is zeker de moeite waard.

Zoals de naam al zegt is de Luna Concrete gemaakt van beton. Dat lees je goed: dit hoesje is serieus gemaakt van steen. Maar hij is niet zwaar. Dat komt doordat het beton maar een dun laagje is, waardoor hij niet dikker is dan andere gangbare smartphonehoesjes.

smartphonehoesje

Een kraterlandschap op je phone

Vanwaar de naam ‘Luna Concrete’? Dit komt doordat het oppervlak van het beton lijkt op het kraterlandschap van de maan. Als je last hebt van trypofobie dan is dit waarschijnlijk niet je ding, maar voor ieder ander is dit zeker een tof design. Zo hoef je het in ieder geval niet jammer te vinden je mooie strakke iPhone in een hoesje te verbergen.

Het hoesje is beschikbaar voor de iPhone 5 tot de nieuwste iPhone 8, iPhone 8plus en iPhone X voor ongeveer 16,50 euro. WANT? Ja.

smartphonehoesje

Ben je nog op zoek naar een tof hoesje voor je telefoon en hou je van gamen? Check dan ook even dit game boy smartphonehoesje.

Reageer op artikel:
Het smartphonehoesje Luna Skin beschermt je phone met beton
Sluiten