Met deze broodnodige plugin browse je eindelijk efficiënt op Netflix

Eén van de grote voordelen van Netflix is dat je in één keer toegang hebt tot een behoorlijke collectie aan films en series van allerlei verschillende soorten genres. Helaas is dit meteen ook een groot nadeel aan de streamingdienst. Er is namelijk zoveel content dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. De Better Browse plugin voor Google Chrome maakt je leven echter een stuk makkelijker en is inderdaad de betere browser, die Netflix zelf zou moeten hebben.

Het “wat te kijken” probleem

Het kan soms behoorlijk frustrerend zijn om iets leuks te vinden om te kijken op Netflix. Als je niet van tevoren weet wat je wilt zien, is het lastig om net die ene serie of film te vinden waar je op dat moment zin in hebt. Netflix heeft echter naast de algemene categorieën ook verborgen categorieën, die een stuk specifieker zijn. Via de site of app kom je hier echter niet bij en om bijvoorbeeld specifiek op zoek te gaan naar basketbal films of anime sci-fi moet je in de browser priegelen met bepaalde codes.

Netflix

Geheime categorieën in Netflix

Je zult je misschien afvragen of dat niet makkelijker kan en het antwoord op die vraag is gelukkig ja. Sinds het ontdekken van de geheime categorieën zijn er verschillende plugins verschenen om het zoeken makkelijker te maken. Better Browse lijkt één van de beste te zijn op het moment. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd zul je je waarschijnlijk ook afvragen hoe je er ooit zonder hebt kunnen leven. De plugin is gratis te downloaden via de Chrome web store. Vervolgens ga je bij Netflix naar de  “Browse all” optie bovenaan en je krijgt een hele lijst aan specifieke categorieën te zien.

Netflix

Nu je eindelijk precies kunt vinden waar je naar op zoek bent, hebben we toch nog en paar tips voor je. Deze acht series zijn namelijk zeker de moeite waard als je er toch niet uitkomt.

Reageer op artikel:
Met deze broodnodige plugin browse je eindelijk efficiënt op Netflix
Sluiten