Better Call Saul seizoen 5 heeft releasedatum gekregen

Het heeft even geduurd, maar het vijfde seizoen van Better Call Saul is eindelijk in zicht. Waar fans dit keer anderhalf jaar hebben moeten wachten is nu bekend geworden dat de serie vanaf 23 februari volgend jaar weer te zien is.

De populaire Breaking Bad spin-off zal wederom door televisiezender AMC worden uitgezonden. In de nieuwe afleveringen zal advocaat Saul Goodman weer centraal staan.

Vijfde seizoen Better Call Saul verschijnt in februari 2020

Waar de originele Breaking Bad serie al meer dan 6 jaar geleden ten einde kwam leeft de franchise nog door in de vorm van spin-offs. Zo verscheen in oktober de Netflix film El Camino: A Breaking Bad Movie, waarin te zien is hoe het verder gaat met Jessie Pinkman.

Ook is er de serie Better Call Saul, die in het teken staat van Saul Goodman. Dit is een personage dat voor het eerst te zien was in het tweede Breaking Bad seizoen. Better Call Saul speelt zich echter 6 jaar voor de ontmoeting met Walter White af en laat ons zien hoe de simpele Jimmy McGil zich ontwikkeld heeft tot de iconische Saul Goodman.

De serie ging in 2015 van start en bleek al snel een succes te zijn. Vandaar dat er meerdere seizoenen gemaakt werden en binnenkort dus ook het vijfde van start gaat. Deze zal uit 10 afleveringen bestaan.

Netflix release

Gezien zender AMC in Nederland niet beschikbaar is wordt het voor ons een beetje lastig om Better Call Saul te kunnen volgen. Gelukkig beschikt Netflix ook over de uitzendrechten, waardoor we ook hier van de serie kunnen genieten. Er is echter nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen op Netflix te zien is.

Zowel Breaking Bad, El Camino, als Better Call Saul zijn op dit moment nog steeds via Netflix te bekijken. Meer kijktips zijn te vinden in ons handige films en series overzicht.

Reageer op artikel:
Better Call Saul seizoen 5 heeft releasedatum gekregen
Sluiten