Daniel Koster
Daniel Koster Apple 15 dec 2015

Bevestig je smartphone aan elk oppervlak met deze stijlvolle lederen hoes

Aangezien er zoveel smartphonehoesjes zijn te vinden zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er af en toe zo’n exemplaar dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Zo is ook het geval met deze twee hoesjes van Nodus Collection. Dit zijn namelijk lederen iPhone cases die je aan elk oppervlak kunt bevestigen. Handig!

Twee varianten

Zoals eerder gezegd komen de hoezen van Nodus Collection in twee uitvoeringen. De eerste is de Shell Case lederen hoes. Deze lijkt op de officiële siliconen Apple-hoes en beschermt net zoals de Apple-hoes de achterkant van jouw telefoon. De tweede variant is de Access Case 2. Deze case beschermt ook de voorkant van de iPhone aangezien-ie de vorm van een boekje kent. Een tof extra bijkomend voordeel aan deze hoes is dat je je iPhone kunt neerzette als een iPad. Echter blijft het tofste aan de hoezen dat je hierdoor je iPhone aan elk oppervlak kunt bevestigen. Maar hoe horen we je vragen!

Magnetische hoezen

De hoezen werken door middel van magneten en dat gaat als volgt. De cases worden namelijk met een Micro Dock geleverd. Dit is een klein blokje welke je aan elk vlak oppervlak kunt bevestigen, zoals de keukenmuur of in de badkamer. Doordat de hoezen eveneens een magnetisch onderdeel bevatten kun je de case op het magnetische blokje klikken. Zo simpel is het! Ben je dus in de keuken aan het snijwerk begonnen en wil je onderhand graag wat Netflixen op je iPhone? Dan kun je die nu aan de muur hangen via de Micro Dock en chill van je favoriete serie of film genieten! En waar magneten een negatief effect kunnen hebben op elektronische apparaten is dat gelukkig bij deze cases niet het geval. De magneten hebben namelijk geen negatieve gevolgen op jouw hardware, wifi en andere prestaties van je iPhone.

In huis halen

Zie jij wel wat in de stijlvolle en functionele cases van de Nodus Collection? Je kunt ze beiden via de site voor 68,90 euro (gratis verzendkosten) bestellen. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus en in zwart, bruin en geel verkrijgbaar. Wil je een extra Micro Dock zodat je je iPhone aan meerdere oppervlakken kunt bevestigen? Een extra blokje kost 27,55 euro!

Reageer op artikel:
Bevestig je smartphone aan elk oppervlak met deze stijlvolle lederen hoes
Sluiten