Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 20 mrt 2018

Drink een lekker biertje in de douche met deze bier-houder

Er zijn vele plekken waar je kunt genieten van een koud biertje. Een kroeg is een toplocatie. Een terrasje met een lentezon mag er ook wezen (waar blijft de lente nou???). Of staand op de vrijdagmiddagborrel. Toch is er één plek die duidelijk op nummer 1 staat: de douche.

Voor het uitgaan even een lekker koud biertje meenemen onder een hete douche. Het enige probleem waar je mee te maken hebt, is waar je je biertje neer zet. Je wilt namelijk niet dat er water in komt en het kan nogal snel warm worden. Gelukkig is er voor elk probleem in de wereld een oplossing. En zodoende kun je een bier-houder kopen om in je douche te gebruiken.

Bier-houder is de uitvinding van het jaar

De bier-houder is de uitvinding waarvan je niet wist dat je het nodig had, maar uiteindelijk niet meer zonder zou kunnen. Nou, dat is natuurlijk wat aan de overdreven kant, maar als je graag een blikje bier onder de douche drinkt, dan is het een mooi verrijking.

Met zijn 15 dollar is het geen goedkope upgrade voor je douche, zeker als je bedenkt dat het een simpele siliconen houder is, maar je hoeft je op deze manier nooit meer zorgen te maken over waar je je biertje neerzet als je je haren moet wassen. Ook is de kans nu klein dat er water in komt.

Bier-houder
Bier-houder

Op die manier word je biertje alleen maar warm op de momenten waarop je hem vasthoudt. Het advies dat wij wat dat betreft kunnen geven is om het biertje aan de bovenkant vast te houden, zodat je lichaamstemperatuur niet wordt overgebracht naar het bier zelf.

Mocht je geen blikjes bier hebben, dan kun je de houder natuurlijk ook gebruiken voor een blikje frisdrank waar je dan wat alcohol door heen gooit. Douchen wordt op die manier een feestje.

Reageer op artikel:
Drink een lekker biertje in de douche met deze bier-houder
Sluiten