Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 6 aug 2018

Houd je bier koel met de Asobu Frosty Beer 2 Go

Wie graag naar het strand of het park gaat en daarbij wil genieten van een lekker koud biertje, komt vaak bedrogen uit. Het is simpelweg heel erg lastig om een biertje koel te houden. Wellicht is hij koud wanneer hij uit een koelbox komt, maar als je hem dan niet binnen vijf minuten naar achter slaat, zul je merken dat de laatste slokjes toch al wat warmer zijn. Als dat bekend voorkomt, dan is de Asobu Frosty Beer 2 Go echt iets voor jou.

Houd je drank koel met de Asobu Frosty Beer 2 Go

De Asobu Frosty Beer 2 Go is eigenlijk een soort van thermoskan, maar dan op een iets andere manier. De cooler is vacuüm-geïsoleerd, dubbelwandig en de roestvrijstalen technologie zorgt ervoor dat je favoriete bier ijzig koud blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Maar ook een blikje cola of iets ander fris past er gewoon in en blijft dan koud.

Daarnaast is de Asobu Frosty Beer 2 Go voorzien van een ingebouwde opener, zodat je op het strand niet hoeft te gaan klooien met aanstekers of andere middelen. Binnen twee seconden heb je je biertje gewoon open, kun je hem in je hand houden zonder dat je bang hoeft te zijn dat het biertje opwarmt en kun je gewoon genieten van het lekkere weer en je koude drankje.

Asobu Frosty Beer 2 Go

Mocht Asobu Frosty Beer 2 Go uiteindelijk vies worden, dan kun je hem ook gewoon in de vaatwasser gooien en is hij de dag daarna gewoon weer perfect te gebruiken. Mocht je dus nog vaker op pad gaan deze zomer, dan is dit device hier te bestellen. Wellicht handig om er dan gelijk een paar te scoren, zodat jij niet de enige bent die van een koud biertje kan genieten. Meer over bier lezen? Dat komt dan goed uit. Hier hebben we een mooi overzicht.

Reageer op artikel:
Houd je bier koel met de Asobu Frosty Beer 2 Go
Sluiten