Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jul 2019

Origin Big O: Xbox One, PlayStation 4, PC en Nintendo Switch in één

Wanneer je gamet, dan kun je vandaag de dag kiezen of je op een cp speelt of op een spelcomputer. Wanneer je voor de spelcomputer kiest, dan heb je nog de keuze uit de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Maar wat nou als je niet wilt kiezen? En geen zin hebt om alle spelcomputers en pc’s apart wil hebben staan in je kast? Dan denken de mensen van Origin de oplossing te hebben gevonden met de Big O, het ultieme gamingdevice.

De Big O, het ultieme gamingdevice

De Big O is het ultieme gamingdevice met een reden. Het is een speciaal in elkaar gezet beest die de mogelijkheid heeft om games van alle vier de platformen te draaien. Zo zijn de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro ontdaan van hun behuizing en is alle apparatuur in deze custom gamingdesktop geplaatst. Via een custom liquid cooling systeem worden de consoles ook nog eens gekoeld. Daarnaast is er aan de buitenkant plaats gemaakt voor een custom Nintendo Switch dock, waar je je Nintendo Switch in kunt plaatsen en van daaruit ook de Nintendo Switch-games kunt spelen. En tot slot is er ook nog ruimte voor een high performance pc.

Het is een indrukwekkend geheel, terwijl dit ultieme gamingdevice ook nog makkelijk in gebruik is. Per console zijn er speciale USB-porten om te gebruiken, is er een enkele HDMI-uitgang waar alle consoles en pc op zijn aangesloten en kun je de Big O op die manier makkelijk aansluiten op een 4K-scherm of televisie. De PS4 en de Xbox One zijn daarbij ook nog eens voorzien van een 2TB SSD harde schijf, zodat je genoeg games op de harde schijf kunt opslaan.

ultieme gamingdevice

Het pc-gedeelte van het ultieme gamingdevice is nog voorzien van een Nvidia Titan RTX videokaart, een Intel Core i9-9900K CPU en 64 GB aan Ram. Ook heb je een 14 TB hardeschijf. Kortom, het is een absoluut beest. Of je hem ooit kunt kopen, dat is nog zeer de vraag, maar vet is het wel. Lees meer over dit beest op de website van de maker. En als je meer wilt lezen over gaming? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Origin Big O: Xbox One, PlayStation 4, PC en Nintendo Switch in één
Sluiten