Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen

Sommige WANT-redacteuren zijn helemaal gek van vinyl! Het klinkt te gek, en platen zien er goed uit in de kast en gewéldig aan de muur. Op elke rommelmarkt kun je voor een paar euro een hele stapel kopen, in alle denkbare genres.

Een nadeel van de elpee is echter dat je er niet zo makkelijk zelf eentje maakt. Daarnaast verschijnt lang niet alle moderne muziek op een zwarte schijf. Een cd’tje brand je in een paar minuten zelf, en over mp3-spelers en Spotify-playlists gaan we het niet eens hebben!

Vinylify laat je custom-platen maken

Het Amsterdamse Vinylify biedt je de mogelijkheid om je eigen custom-vinyl te maken. Je levert de tracks digitaal aan, en zorgt voor mooi artwork. Na vier weken ontvang je je persoonlijke plaat. Vanwege praktische redenen ben je wel gebonden aan een plaat van 10 inch, omdat deze makkelijk te versturen is. De speeltijd bedraagt tien minuten per kant.

Extreem gaaf om je eigen muziek, of die van je vrienden, zo te vereeuwigen! Je kunt trouwens ook een Taylor Swift-compilatie maken (ofzo), zo lang je je vinyl maar particulier gebruikt. Een gepersonaliseerde plaat kost vijftig euro, inclusief hoes en label.

Meer info vind je bij Vinylify.

Reageer op artikel:
Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen
Sluiten