Billie Eilish zingt de longen uit het lijf voor No Time To Die

Onlangs werd bekend dat de Amerikaanse zangeres Billie Eilish zou gaan helpen met het schrijven en uitvoeren van de titelsong voor James Bond film No Time To Die. Eilish is nog maar 18 jaar oud, maar een van de populairste artiesten van dit moment.

Het betreffende nummer blijkt inmiddels klaar te zijn. Zoals gebruikelijk is met dit soort soundtracks heeft Billie haar liedje alvast online gezet, terwijl de film nog moet uitkomen.

Titelsong ‘James Bond: No Time To Die’ online gezet

Mocht jij ook benieuwd zijn naar het nummer dat rondom de aankomende James Bond film geschreven is dan kun je deze hieronder zelf checken:

In No Time To Die is James Bond niet meer in actieve dienst en heeft zijn turbulente levensstijl ingeruild voor een rustig verblijf op Jamaica. De rust wordt echter verstoord als zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter bij hem aanklopt. Bond krijgt de vraag of hij een ontvoerde wetenschapper zou willen redden. Al blijkt deze missie gevaarlijker dan gedacht. Er duikt namelijk een geheel nieuwe vijand op, die in het bezit is van geavanceerde technologie.

Naast dat we Daniel Craig voor een laatste keer in de huid van James Bond zien kruipen zullen ook Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q) Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear (Tanner), Lea Seydoux (Madeleine Swann), Christoph Waltz as (Blofeld), en Jeffrey Wright (Felix Leiter) weer een rol hebben. Nieuwe gezichten zijn Rami Malek, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana De Arma en David Dencik.

Releasedatum

James Bond fans mogen dan een flinke tijd hebben moeten wachten op een nieuwe film, maar over een kleine 2 maanden zal dat hopelijk beloond worden. No Time To Die staat namelijk gepland om op 2 april in de Nederlandse bioscopen te verschijnen.

In de tussentijd kunnen liefhebbers terecht bij de speciale James Bond pop-up experience op Utrecht Centraal, waarbij ze kunnen bewijzen dat ze zelf ook een geschikte geheime agent zouden zijn.

Reageer op artikel:
Billie Eilish zingt de longen uit het lijf voor No Time To Die
Sluiten