Rutger Houweling
Rutger Houweling Gesponsord 18 apr 2017

Een avond binge watching: deze essentials zijn een musthave

Een avond binge watching kun je gerust vergelijken met de marathon van New York. Ze zijn beide legendarisch te noemen en je moet er alleen aan beginnen als je de juiste voorbereidingen hebt getroffen. Voor de marathon geldt een goede training, voor je avond binge watching geldt o.a. de juiste serie. Ga er dan ook lekker voor zitten en laat je inspireren met deze musthave essentials voor de perfecte seriemarathon.

[listicle]

De Cooper Cooler koelt je bier in een mum van tijd

Een absolute no go tijdens een hardloopmarathon is het drinken van een biertje. Dat doe je maar achteraf, niet vooraf of tijdens de wedstrijd. Tijdens je seriemarathon is het juist verplicht om tijdens de serie te ontspannen met een biertje. Maar dan wel alleen als-ie ijskoud is. [/listicle]

De échte fanatiekelingen hebben hun favoriete versnapering waarschijnlijk al een paar dagen in de koelkast liggen, maar voor de spontane binge watcher is er een ingenieus apparaat uitgevonden: de Cooper Cooler. Binnen één minuut is je biertje koud. Het apparaat kost je echter wel 355 euro.

cooper cooler

Een goedkopere oplossing is de SpinChill, dan heb je alleen een extra bak met ijs nodig.

[listicle]

De juiste serie: Brussel

Geen binge watching zonder goede serie. Duh! Onze kijktip: Brussel. Geloof ons, deze serie is te gek. In Brussel vind je een vleugje House of Cards, maar de Europese tegenhanger schenkt ons eindelijk een politiek verhaal waarmee wij ons kunnen identificeren. Macht, bedrog, ingewikkelde liefdesrelaties en culturele dilemma’s… [/listicle]

Brussel is een kwaliteitsserie waarmee het Nederland wereldwijd op de kaart zet. Geloof je ons niet? Hier kun je alvast aflevering 1 tot en met 3 van Brussel bekijken. En daar ga je écht geen spijt van krijgen.

[listicle]

M&M-sorteermachine

Als er één essential onmisbaar is tijdens een avondje binge watching is het een M&M-sorteermachine. Kom op, dat moet je toegeven. Iedereen heeft een favoriete M&M-kleur. Ze smaken namelijk écht niet allemaal hetzelfde. Wanneer je met een bak M&M’s op schoot zit, kun je natuurlijk niet op je gemak je favoriete chocoladepinda eruit halen. De serie trekt immers je aandacht. [/listicle]

De M&M-sorteermachine kun je afhalen bij TU/e-student Willem Pennings. Een zak van 300 gram is binnen 2 à 3 minuten gesorteerd. Kun je in die tussentijd je biertje koelen.

[listicle]

Sobro de slimme salontafel

Geen ontspannen avond zonder een goede bank en onderzetter voor je benen. Het advies van je fysiotherapeut moet je even voor lief nemen, want tijdens binge watching zit je onderuitgezakt. Klaar. De slimme salontafel Sobro is daar perfect geschikt voor. Je benen leg je op het bovendek en je armen openen zo nu en dan de lade met koud pils. Het geluid van Brussel komt uit de ingebouwde speakers en je telefoon wordt netjes opgeladen.[/listicle]

Sobro salontafel

Tot slot: de Lazy Glasses

We kunnen wel strooien met dure gadgets als de beste 4K-televisies of een superieur speakersysteem, maar die ken je ondertussen wel. Laten we in dit artikel lekker praktisch eindigen. Een seriemarathon kan namelijk verdomd veel energie kosten. Er ontstaan wel eens momenten waarop je helemaal plat wil liggen. Om toch even tot rust te komen.

Enige nadeel: als je eenmaal aan Brussel bent begonnen, dan wil je niet stoppen met kijken. De Lazy Glasses zijn dan voor ongeveer vijftien euro je beste vriend. Enjoy watching!

In samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
Een avond binge watching: deze essentials zijn een musthave
Sluiten