Birds of Prey: nieuwe trailer toont slechterik Black Mask

Marvel mag in 2019 dan een topjaar gehad hebben, maar DC bleef wederom weer een beetje achter. Waar het tegendraadse Joker misschien een groot succes was, hoorde we weinig van het DCUE, de reeks waar onder andere Batman, Superman en Aquaman deel van uitmaken. Al komt daar met Birds of Prey verandering in.

Zo kunnen we dit jaar genieten van een project dat zich zal focussen op Harley Quinn, de kleurrijke super-slechterik die we eerder al zagen in Suicide Squad. Met Birds of Prey krijgt ze echter haar eigen film. Al bevat die zoals verwacht natuurlijk ook een hoop andere eigenzinnige personages. In de recent verschenen trailer maakte we onder andere kennis met de slechterik.

Nieuwe Birds of Prey trailer introduceert Black Mask

In Birds of Prey gaan Harley Quinn en haar vriendinnen het tegen een hoop mensen opnemen, maar zoals altijd zal er  een hoofd-slechterik zijn. Het gaat dit keer om Roman Sionis, ook wel bekend als Black Mask. Dit personage wordt vertolkt door Ewan McGregor (Star Wars prequels) en is in de onderstaande video te zien:

Wat voor personage Black Mask precies is weten we echter nog niet. De nieuwe Birds of Prey trailer impliceert dat hij een soort maffiabaas is, maar meer is er eigenlijk nog niet bekendgemaakt.

Naast Ewan McGregor zal ook Margot Robbie weer in de film te zien zijn en opnieuw in de huid van Harley Quinn kruipen. Overige rollen zijn weggelegd voor Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Jurnee Smollett-Bell en Chris Messina. Birds of Prey is vanaf 6 februari in de bioscoop te zien.

Wonder Woman 1984

Birds of Prey is echter niet de enige DC film welke dit jaar zal uitkomen. In juni zal namelijk ook een tweede Wonder Woman deel verschijnen. Als je daarover meer wilt weten dan kun je in dit artikel een trailer vinden.

Een compleet overzicht van alle superheldenfilms die dit jaar verschijnen is hier te vinden.

Reageer op artikel:
Birds of Prey: nieuwe trailer toont slechterik Black Mask
Sluiten