50 Cent is Bitcoin miljonair geworden zonder dat hij het in de gaten had

Het leven van rapper 50 Cent is op zijn zachts gezegd nogal tumultueus te noemen. Hij groeide op in de getto, werd neergeschoten, ging rappen, verdiende miljoenen, ging failliet en kwam er vervolgens toch weer bovenop. 50 Cent is een man van uiterste en zijn leven heeft dankzij Bitcoin weer een flinke piek bereikt.

Bitcoin voor Fifty

De voorman van de G-Unit kwam er onlangs namelijk per toeval achter dat hij nog zo’n 700 bitcoins had liggen. Deze kwamen nog uit de tijd dan je zijn album Animal Ambition kon kopen met de welbekende cryptocoin. Dit kon tot 2014 en sindsdien heeft 50 Cent niet meer omgekeken naar zijn digitale rekening.

Bitcoin

Onlangs moest hij er opeen aan denken, logde waarschijnlijk vol goede moed in op zijn digitale portemonnee en kreeg vervolgens een flinke glimlach op zijn gezicht.

Dit artikel verscheen eerder op Manners.

Flinke meevaller voor 50 Cent

De 700 bitcoins die hij nog had liggen zijn inmiddels namelijk dik 7 miljoen dollar waard. Aanzienlijk meer dan in 2014 toen de munt nog op 662 dollar per stuk stond. Dat betekent dat zijn opbrengsten van dit album in de afgelopen drie jaar ineens zestien keer zoveel geworden zijn. Zonder er ook maar iets voor te doen. Deze meevaller kon 50 Cent trouwens wel gebruiken, want de rapper zat nog geen twee jaar geleden volledig aan de grond. Lekker bezig Fifty! Lees hier overigens alles over cryptocoins.

Reageer op artikel:
50 Cent is Bitcoin miljonair geworden zonder dat hij het in de gaten had
Sluiten