Robert Kroes
Robert Kroes Tech 7 feb 2020

Analyse: Bitcoin op weg naar psychologische grens, Altcoins positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De monetaire agenda van de Europese Unie vermeldt voor vandaag alleen de wekelijkse update van de grondstofposities in de Amerikaanse markt.

De Amerikaanse monetaire agenda voorziet vandaag in veel cijfers over loonkosten en werkeloosheid in januari. Verder publiceert men cijfers over de voorraden in de groothandel en veranderingen in het consumentenkrediet per december 2019. De wekelijkse posities in olie, goud en valuta maken de monetaire agenda voor vandaag compleet.

Voor de rest van het weekend staan er geen monetaire punten op de agenda.

Analyse en vooruitblik

De Bitcoin heeft een redelijk glad pad op weg naar de $ 10.000,- en ook daarboven is volgens analisten genoeg ruimte om deze psychologische grens te breken en daarna te verdedigen. Door het ‘gouden kruis’ dat inmiddels gevormd is kijkt men zeer positief naar de koersontwikkelingen. Men verwacht dan ook dat de positieve tendens in het weekend doorzet. Kleine correcties zijn daarbij echter niet te vermijden en zelfs positief aangezien men op deze manier oververhitting van de markt voorkomt, waardoor de groei bestendiger zal blijken.

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag en het weekend dat nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin op weg naar psychologische grens, Altcoins positief
Sluiten