Mark Hofman
Mark Hofman Crypto 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Bitcoin tot Binance Coin: de 10 populairste crypto voor de feestdagen

De wereld van Crypto is er eentje waar je even rustig de tijd voor moet nemen. Wanneer je er voor het eerst kennis mee maakt kan het namelijk nogal snel erg veel worden. Logisch, want er zijn nu eenmaal heel veel digitale munten waar je in kunt investeren. Van Bitcoin tot aan de Binance Coin: ze staan ook rond de feestdagen voor je klaar.

De vraag is alleen wel welke je nu precies moet hebben. Daarom kijken we ook tijdens de feestdagen naar de populairste cryptomunten. Er wordt gekeken naar de marktkapitalisatie én de waarde ervan.

Crypto: de 10 populairste voor de feestdagen

Het maakt niet uit of je er doorgaans mee bezig bent of net begint: ook tijdens de feestdagen is het weer mogelijk om in talloze cryptomunten te investeren. Je kunt natuurlijk direct je geld inzetten, maar jezelf ook eerst even rustig afvragen waar je precies goed aan doet. Ga je voor de standaard succesjes of pak je de kleine kansjes mee met meer risico?

Begrijp me niet verkeerd: risico loop je altijd en 100% zekerheid heb je dus nooit. Alleen zijn er natuurlijk wel munten, denk bijvoorbeeld aan Bitcoin en Ethereum, waarbij het risico simpelweg iets kleiner is. Volledig veranderen zal het spel niet, dus gooi zeker niet direct je hele rekening leeg. Maar het is wel iets veiliger.

Bitcoin crypto cryptocoins cryptocurrency, Google Chrome extensie
Crypto (Afbeelding: Pexels / Karolina Grabowska)

Wat zijn die zekerheidjes dan precies? Ik zet de tien populairste voor de feestdagen op een rij:

  1. Bitcoin | BTC
  2. Ethereum | ETH
  3. Binance Coin | BNB
  4. Tether | USDT
  5. Solana | SOL
  6. Cardano | ADA
  7. XRP | XRP
  8. U.S. Dollar Coin | USDC
  9. Polkadot | DOT
  10. Dogecoin | DOGE

Meer Bitcoin, Binance Coin of Crypto?

Bitcoin, Dogecoi, Shiba Inu en Polkadot: het zijn allemaal cryptomunten die je het beste in de gaten kunt houden. Je kunt dat op veel plekken doen, maar ik zou je willen aanraden om het lekker dicht bij huis te zoeken. Wij hebben namelijk onze Robert in huis. Hij houdt je dagelijks op de hoogte met een Bitcoin update en een Crypto lunch om je alle in’s en out’s van de markt te laten zien.

Android-gebruikers opgelet: deze Bitcoin en Crypto-apps moet je verwijderen

Interesse? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!