Robert Kroes
Robert Kroes Tech 6 jan 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomunten blijven stijgen

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen dagen

Afgelopen vrijdag toetsten we de bewering van een top-econoom die claimt dat de Bitcoin een piramidespel is. Ook kun je natuurlijk onze eindejaarsspecials nog steeds lezen. Wij brachten rond en tijdens de jaarwisseling:

Later vandaag verrassen we je graag weer met een nieuwe actuele bijdrage.

Bitcoin nieuws

In deze analyse lezen we hoe influencers Mike Novogratz en Peter Schiff de stijging van de BTC verklaren. Volgens deze indicator zet de stijging ruim door. Analisten zien zoals altijd weer een ‘doekje voor het bloeden’ of ‘nieuwe bull-trend‘. De technische analyses op korte termijn lijken in ieder geval positief.

Analyse Cryptomunten

Deze verzamelanalyse neemt de ontwikkelingen bij Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Eos (EOS) onder de loep.

Ook Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM) en Tron (TRX) ontkomen niet aan een gezamenlijke analyse.

Oprichter Charles Hoskinson van Cardano (ADA) kijkt vooruit naar 2020. Wat voor jaar het volgens hem voor ‘zijn’ munt gaat worden valt niet moeilijk te raden.

Ook vandaag sluiten we de analyses weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Blockchain

Het Taiwanese ITM onthult aankomende week een samenwerking met Microsoft waarbij zij zich op de combinatie Blockchain en Internet of Things (IOT) gaan richten.

Cryptobeurzen

Op Coinbase is de eerste bekende beursfout van het jaar genoteerd. Gedurende 1 minuut was de Ripple (XRP) $ 7.308,- waard.

De in 2019 opgerichte cryptobeurs Bitfare ligt nu al onder vuur. De organisatie achter cryptomunt ZCash (ZEC) waarschuwt voor een mogelijke scam.

Overig cryptonieuws

Telegram ligt overhoop met de SEC. Zij weigeren inzage te geven in de financiële handel en wandel rondom oprichting van hun munt, de TON.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomunten blijven stijgen
Sluiten