Robert Kroes
Robert Kroes Tech 6 jan 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomunten blijven stijgen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De Europese Monetaire agenda voorziet vandaag de prijsindexcijfers voor producenten over november. Ook publiceert men diverse Markit-indexen en de Sentix-meting van het vertrouwen van investeerders. Het wekelijks overzicht van de Amerikaanse grondstofposities maakt de agenda voor vandaag compleet.

Op de Amerikaanse monetaire agenda zien we vandaag ook diverse Markit-indexen en de wekelijkse update van posities in goud, olie en valuta op het programma staan. De veiling van waardepapier met looptijd van 3 en 6 maanden maakt ook de Amerikaanse monetaire agenda voor vandaag compleet.

Analyse, vooruitblik en nieuwsbrief

Het is wellicht wat cru, maar de markt lijkt goed te gedijen bij de onzekerheid naar aanleiding van de gebeurtenissen in Iran/Irak. Zet deze tendens op de eerste ‘echte’ handelsdag van 2020 door? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Ook vind je daar actuele bijdragen en achtergrondartikelen over crypto. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomunten blijven stijgen
Sluiten