Robert Kroes
Robert Kroes Tech 25 dec 2020

Bitcoin kerstdiner: zet recordrally door? Bitcoin futures in 2021

Voordat we aan het Bitcoin kerstdiner beginnen neem ik eerst de gelegenheid om alle lezers mede namens het hele team van WANT een gezellig gen gelukkig kerstfeest te wensen. Uiteraard gaat de handel in BTC en andere cryptomunten altijd door, dus bieden we ook tijdens of na het kerstdiner een Bitcoin update.

In verband met de kerst beginnen we met een iets andere koersupdate voor de Bitcoin en andere cryptomunten dan normaal.

Bitcoin en cryptomunten koersupdate kerst 2020

Vanmiddag zagen we dat de cryptomarkt een positieve rally doormaakt en dat de Bitcoin opnieuw alle records verbrak. Of dit op het moment van schrijven nog steeds zo is kun je de hele kerst- en nieuwjaarsperiode controleren op de site van onze collega’s van Tradeincrypto.com zij bieden 24 uur per dag de live koers van Bitcoin en andere cryptomunten.

Bitcoin en cryptomunten: van kerst tot kerst

Omdat we je een extra goed kerstgevoel willen geven delen we even de stand van de top 10 cryptomunten zoals deze tijdens de laatste handelsdag voor kerst van vorig jaar op de borden stond.

Bitcoin kerst 2019

Voor degenen die hun goede voornemens om in 2020 in crypto te investeren waarmaakten moet dit toch een warm kerstgevoel geven. Hoe de cryptomarkt er toen voorstond lees je in de crypto-analyse die wij op 24 december 2019 maakten.

Dit verwacht men van Bitcoin futures in 2021

Na zo’n jaar rijst natuurlijk de vraag of 2021 ook kansen biedt voor de Bitcoin en andere cryptomunten. Als we op de analyses van insiders af moeten gaan zal dat zeker zo zijn. Sterker nog, zij verwachten dat met name professionele beleggers massaal in zullen stappen. Institutionele beleggers zullen met name de optiemarkten opdrijven. Bovendien verwacht men dat derivaten meer dan 50% van de handel in Bitcoin zullen gaan beslaan. Men verwacht dan ook dat de markt van derivaten in 2021 zal exploderen. Uiteraard blijft het zaak jouw eigen onderzoek te doen en rationeel te beslissen of je wilt beleggen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Bitcoin kerstdiner: zet recordrally door? Bitcoin futures in 2021
Sluiten