Robert Kroes
Robert Kroes Tech 28 mei 2019

De aluhoedjes van de Bitcoin blijven onheil prediken, terwijl…

De Bitcoin is al maanden aan een opmars bezig. Dat brengt de doemdenkers in de problemen. Zij hadden immers in 2018 al voorspeld dat de Bitcoin waardeloos zou worden. Nu de Bitcoin meer dan 120% gestegen is zou je verwachten dat zij zich wat terughoudender opstellen. Het tegendeel blijkt waar. De aluhoedjes van de Bitcoin slaan steeds harder op de trom en voorspellen dramatische koersvallen.

Motley Fool ziet Bitcoin als dode kat

Motley Fool is een website die zich bezighoudt met het geven van beleggingsadvies. Zij zijn vooral gericht op de aandelenmarkt. Ongeveer iedere blogpost is erop ingesteld om mensen van cryptobeleggingen naar aandelen te begeleiden. Dat ging redelijk eenvoudig toen de koers instortte, maar nu zijn de argumenten bijna op. Onder het motto ‘Tom Poes verzin een list” heeft men nu de stijging van de koers onder vuur genomen. Zij noemen de huidige koersstijgingen een ‘dead cat bounce’. Dit gebaseerd op de Amerikaanse uitspraak dat zelfs een ‘dode kat opspringt’ als je hem hard genoeg neergooit.

Hun laatste stelling is dat de groei van de Bitcoin alleen is ingegeven door speculanten die wat terug willen verdienen na de klap die zij hebben opgelopen. Het zal ongetwijfeld…

Craig Wright heeft het altijd al geweten

Terwijl Craig Wright de laatste tijd genoeg aandacht lijkt te hebben gehad na zijn waardeloze registratie van het copyright op de Bitcoin is hij toch volop in de media te vinden. Hij stelt dat de Bitcoin al lang niet meer is waar hij als ‘Satoshi’ aan gewerkt heeft. De Bitcoin is wat hem betreft verworden tot een verzamelplaats voor criminaliteit, witwasserij en andere verdachte activiteiten. Hij voorziet dan ook dat Bitcoin binnen no-time van het tafereel verdwenen is. Uiteraard blijft er dan maar één munt over, de Bitcoin SV…

Maar ondertussen vergeten de aluhoedjes….

Dat de marktkapitalisatie stijgende is, de koers al maanden stijgt en de grootste bedrijven aankondigen dat zij nu de Bitcoin omarmen. Zouden Nike, Starbucks en alle investeerders echt minder inzicht hebben dan Motley Fool en Craig Wright? De tijd zal het leren.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Bron: CCN

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De aluhoedjes van de Bitcoin blijven onheil prediken, terwijl…
Sluiten