Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 dec 2020

Bitcoin break: Hoe gaat het met de Nederlandse Bitcoin familie? [video]

Inmiddels is de handel op de Europese financiële markten voor vandaag weer gedaan en is de handelsdag in Amerika begonnen. Wij maken de balans op voor de Bitcoin en de belangrijkste cryptomunten. Ook kijken we hoe het nu met de Nederlandse Bitcoin-familie Taihutt gaat.

Uiteraard beginnen we met de actuele stand van zaken voor Bitcoin en cryptomunten.

Bitcoin en cryptomunten blijven positief

Op het moment van schrijven noteert de Bitcoin een koers van EUR 15.964,33 ($ 19.398,82) en stijgt daarmee 1,85% ten opzichte van gisteren. Ook zien we dat de stijgende lijn van vanmiddag voorzichtig doorzet. In het live crypto-overzicht van Tradeincrypto.com zien we overigens dat de hele cryptomarkt overwegend positief is. Grootste stijger is VeChain (VET) dat een plus van 9,39% noteert. Er zijn ook wel wat negatieve resultaten, waarbij OKB (OKB) de rij sluit met een verlies van 2,28%. Uiteraard kan je de live cryptokoersen zelf ook volgen.

Hoe is het met de Nederlandse Bitcoin familie Taihuttu?

De Nederlandse familie Taihuttu werd in 2017 wereldnieuws toen zij al hun bezittingen verkochten en omzetten in Bitcoin. De koers van de grootste cryptomunt bedroeg toen $ 900,- per stuk, dus zij hebben een aardig rendement kunnen noteren. In onderstaand filmpje zie je hoe zij drie jaar geleden op Bitcoin avontuur gingen.

Inmiddels reist de familie al drie jaar de wereld over. In een nieuwe reportage van CNBC vertellen zij dat zij inmiddels 40 landen bezocht hebben en nog steeds volledig met en van de Bitcoin leven. De familie vertelt hoe zij blijven vertrouwen op de grootste cryptomunt en hoe zij tijdens de crash in 2018 zelfs extra BTC bijkochten. Zij hebben dan ook geen moment spijt van hun  keuze.

Hoe ziet de BTC-familie de toekomst?

Net als veel investeerders denkt vader Didi Taihuttu dat hij veel vertrouwen heeft in de toekomst van de Bitcoin. Zo ziet hij dat deze rally vooral door institutionele beleggers gedreven wordt en dat de prijsverhoging daardoor meer structureel is. Ook ziet hij dat de vraag blijft stijgen. Hij verwacht dan ook een tekort en daardoor verder oplopende koersen. Inmiddels heeft de familie van het Bitcoin-leven ook een bedrijf gemaakt waarmee zij de Bitcoin promoten. Dit doen ze onder meer via hun eigen videokanaal. Hier delen ze hun eigen analyses aan de hand van de door hen ontwikkelde ‘Didi BAM indicator’. Ter afsluiting van deze aflevering delen we de bijdrage van vandaag.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Bitcoin break: Hoe gaat het met de Nederlandse Bitcoin familie? [video]
Sluiten