Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Cryptocoins 10 aug 2021

Vergeet Bitcoin! Er is nu een Lord of the Rings-cryptomunt: de JRR Token

Ben je een filmliefhebber die in de Bitcoin of andere cryptocurrency zit? En zoek je een nieuwe munt om je portfolio mee uit te breiden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is nu namelijk een Lord of the Rings crypto genaamd JRR Token.

De naam van de munt is uiteraard gebaseerd op de schrijver van de The Lord of the Rings: JRR Tolkien. Zijn bekendste boek verscheen bijna 70 jaar geleden, maar is nog steed ongekend populair. Uiteraard komt dat vooral door de filmtrilogie die tussen 2001 en 2003 verscheen. Op dat succes wil de nieuwe JRR Token graag meeliften.

Maak kennis met de JRR Token

Om Lord of the Rings-fans te overtuigen dat dit “The one crypto to rule them all” is, heeft JRR Token flink geïnvesteerd in de marketing. Zo hebben ze onderstaande trailer naar buiten gebracht en een site gemaakt vol met referenties naar The Lord of the Rings. Ze hebben zelfs een acteur uit de film bereid gevonden om de Bitcoin-concurrent te promoten, namelijk Billy Boyd (Pippin in de films)

Voor fans van The Lord of the Rings is het natuurlijk leuk om zo’n munt te bezitten, maar is het ook een goede investeringen? Dat moet natuurlijk altijd nog maar blijken. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan vind je alles wat je moet weten hier in de whitepaper. In dit document staat precies wat de JRR Token ($JRR zoals hij op crypto sites genoemd wordt) is en hoe alles werkt.

Ander idee dan Bitcoin

Voor iedereen die geen zin heeft om deze door te spitten, hebben we een aantal belangrijke punten voor je opgezocht. Er zijn namelijk wel een aantal interessante dingen die de JRR Token doet. Zo krijg je ook een deel van de inkomsten wanneer iemand anders een JRR Token koopt of verkoopt. Zo verdien je zonder iets te doen extra crypto.

The Lord of the Rings-trilogie krijgt na jaren nieuwe film

Daarnaast gaat er bij iedere aankoop/verkoop ook een deel naar een zogenaamde liquidity pool en een deel naar een marketing/charity wallet. Dat eerste moet ervoor gaan zorgen dat de JRR Token een stabiele munt wordt. Het tweede is bedoeld om de munt extra onder de aandacht te brengen (en zo te groeien) en om wat terug te geven aan de wereld. De munt werkt dus wel degelijk anders dan Bitcoin.

Nieuwe Lord of the Rings serie

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze Lord of the Ring-munt, dan kun je hier terecht voor meer informatie en hoe je de JRR Token kunt kopen. Ben je wel een Lord of the Rings-fan, maar heb je niks met crypto? Check dan hier de eerste beelden van de nieuwe LOTR-serie van Amazon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vergeet Bitcoin! Er is nu een Lord of the Rings-cryptomunt: de JRR Token
Sluiten