Robert Kroes
Robert Kroes Tech 26 okt 2021

Bitcoin lunch: prijs Bitcoin vlak, crypto bullish. Goed nieuws, maar pas op

Inmiddels is het weer lunchtijd en bekijken we uiteraard de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarnaast zien we hoe goed nieuws de Bitcoin bullish houdt. Toch moeten we op de korte termijn oppassen voor dit patroon…

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin vlak, prijzen top 25 cryptomunten positief

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 53.938,35 ($ 62.646,21). Dit is 0,23% lager dan tijdens onze crypto koersverwachting van gisteren.

Het sentiment voor de prijzen van de top 25 cryptomunten is beduidend positiever. Alleen Solana (SOL) schrijft met -0,61% een negatief resultaat. De cryptomunt met de meeste winst is momenteel Polygon (MATIC) met +8,68%. Uiteraard kan je op de site van Tradeincrypto.com 24 uur per dag alle live cryptoprijzen bekijken.

Goed nieuws houdt Bitcoin bullish

Er werd weer genoeg goed nieuws gedeeld dat het sentiment voor de Bitcoin bullish houdt. Zo gaat Bakkt samenwerken met MasterCard. Met het partnerschap wil men het aantal mogelijkheden om met crypto te betalen en in crypto te handelen via MasterCard uitbreiden. Ook gaan de beide bedrijven samenwerken om spaarprogramma’s voor klanten van MasterCard winkeliers in crypto aan te bieden.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat de interesse van institutionele beleggers groot is. Men zag een kapitaal-instroom van $ 1,47 miljard in één week. Liefst 1,2 miljard daarvan was direct terug te leiden naar de ProShares Bitcoin ETF, die vorige week in première ging.

Pas op voor dit BTC koerspatroon

Ondanks al dit goede nieuws zien we dat de Bitcoin prijsstijging achterblijft bij de rendementen van veel andere cryptomunten. Analisten beginnen zich dan ook zorgen te maken dat er een zogenoemd ‘Head and Shoulders’ patroon ontstaat. Dit patroon zou duiden op een correctie op korte termijn. In onderstaande video zie je de analyse.

Ondanks het goede nieuws moeten we dus toch voorzichtig zijn. Wij houden de markt in de gaten en doen uiteraard vanavond weer verslag wat de Amerikaanse handelsdag gebracht heeft.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

 

Reageer op artikel:
Bitcoin lunch: prijs Bitcoin vlak, crypto bullish. Goed nieuws, maar pas op
Sluiten