[VIDEO] Bitcoin massa-adoptie dichterbij door Vodafone en The Simpsons?

Een van de belangrijkste voorwaarden voor de Bitcoin om mainstream te worden is acceptatie door de massa. Hoe men dit wil bereiken is vaak onderwerp voor discussie. Toch zie je, als je erop let diverse signalen dat de Bitcoin steeds vaker ingeburgerd raakt. Wij zetten op een rij hoe de Bitcoin langzaam maar zeker onder het oog van de massa komt.

Bitcoin op Twitter, een icoon

Een van de grote voorvechters van Bitcoin is de oprichter van Twitter, Jack Dorsey. We zagen vorig jaar al dat hij enorm in Bitcoin investeert, maar nu blijkt dat hij zelfs Twitter inzet. De digitale munt heeft daar een eigen icoon gekregen. Het icoon wordt buiten Twitter nog niet vertoond, maar je ziet het als je op de Tweet drukt.

The Simpsons zijn into crypto

Hoewel er in het filmpje geen directe verwijzing naar de Bitcoin is opgenomen blijken ook The Simpsons met hun tijd mee te gaan. Van de bijzondere animatieserie, die een reputatie heeft met het voorspellen van trends, verscheen deze week bij Fox een twee minuten durende introductie over cryptomunten en Blockchain. De legendarische professor Jim Parsons, wiens stem wel erg veel leek op die van Sheldon Cooper in “The Big Bang Theory” legde in de video uit hoe zaken als decentralisatie en cryptovaluta werken. Het leuke en informatieve filmpje onthouden we je natuurlijk niet.

Overigens werd de Bitcoin niet helemaal vergeten. Op een stukje papier dat te zien is staat de tekst: “we know who Satoshi is, but we’re not telling.” Hint men hiermee op een vervolg?

Vodafone ziet oma niet aan de Bitcoin

Ook Vodafone Duitsland begrijpt dat men zo zoetjes aan niet meer om de Bitcoin heen kan, al blijkt het volgens de mededeling van het webcareteam voor oma nog iets te hoog gegrepen.

Ook anderen, zoals internetlegende Kim Dotcom zijn druk bezig om de Bitcoin en cryptomunten naar de massa te krijgen. Zal het een kwestie van tijd zijn?

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
[VIDEO] Bitcoin massa-adoptie dichterbij door Vodafone en The Simpsons?
Sluiten