Als Bitcoin miljonair koop je als eerste een Lamborghini

Sinds de komst van Bitcoin is er ook een nieuw soort miljonair in de wereld, de Bitcoin miljonair. Behoorlijk wat mensen investeren in Bitcoin, maar niet iedereen verdient daarmee genoeg om zich daadwerkelijk rijk te kunnen noemen. Om je status te laten zien als Bitcoin miljonair is het tegenwoordig een ding om met je bitcoins een Lamborghini te kopen.

When Lambo?

Waarom een Lamborghini en niet een andere luxe auto? Niemand zal het weten, maar als je je met je bitcoins een Lamborghini kunt veroorloven heb je het volgens deze nieuwe regel het dus helemaal gemaakt.

Binnen de Bitcoin community kom je tegenwoordig vaak de woorden “when Lambo” tegen, doelend op wanneer een Bitcoin investering genoeg waard is om er een Lamborghini mee te kopen.

Lamborghini

Bereken wanneer die Lambo van jou is

Als je wilt weten hoe lang het nog duurt voordat jij je Lambo kunt kopen, is er zelfs een speciale “when Lambo” website. Hier wordt voor je berekend hoe lang het nog duurt voordat je in je Lamborghini kunt gaan rondrijden. De berekeningen zijn gebaseerd op de waarde van Bitcoin van de afgelopen 7 dagen.

Als ze niet kloppen, kun je helaas niet gaan klagen. Op de site staat duidelijk dat de berekeningen compleet fictioneel zijn. Dat is jammer, anders kon je misschien rijk worden door de site aan te klagen.

Huis kopen met bitcoins

Het kopen van een Lamborghini met je Bitcoins wordt niet alleen gebruikt als een soort statussymbool, maar ook als bewijs dat bitcoins een daadwerkelijk betaalmiddel zijn. Zo wilde een koppel in 2015 een huis kopen van 3,2 miljoen dollar met hun bitcoins. De bemiddelaar van de eigenaren vond Bitcoin echter maar wat dubieus en weigerde de betaling om een oplichting te voorkomen.

rijk

Lamborghini als bewijs van waarde Bitcoin

Hierop bedacht het koppel dat er bewijs geleverd moest worden van de geldigheid van Bitcoin door middel van een Lamborghini. Het echtpaar kocht een Lamborghini met hun coins en lieten het bewijs van de aankoop sturen naar de bemiddelaar. Dit was inderdaad overtuigend genoeg om de koop alsnog door te laten gaan.

Tegenwoordig besluiten steeds meer grote platformen om reclames voor cryptocurrencies te verbieden. Dit lijkt in eerste instantie slecht voor de cryptocoins, maar volgens sommigen zou het juist positief kunnen zijn voor de cryptocurrencies.

Digital Trends

Reageer op artikel:
Als Bitcoin miljonair koop je als eerste een Lamborghini
Sluiten