Robert Kroes
Robert Kroes Tech 21 jul 2021

WANT Bitcoin update: Bitcoin prijs stijgt, maar waarom? Elon Musk live!

Inmiddels is de Amerikaanse handelsdag weer voorbij. Wij bekijken de live prijzen van Bitcoin en de top 25 cryptomunten. We zien dat de markt stijgt, maar waarom? Wat kunnen we nu van Bitcoin verwachten? Daarnaast kijken we live mee met ‘The B word’ conference, waar Elon Musk en Jack Dorsey met elkaar in debat gaan.

We beginnen uiteraard met de live prijs van de Bitcoin en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin stijgt verder in positieve cryptomarkt

Op het moment van schrijven noteert de Bitcoin prijs EUR 26.929,79 ($ 31.757,42). Dit is 6,48% hoger dan de koers die we gisteren zagen tijdens de sluiting van de Amerikaanse markt.

Daarmee zet de Bitcoin de toon voor een positief sentiment. Op de stable coins na zien we alleen maar groene cijfers op het digitale prijzenbord. Grootste stijger is Polygon (MATIC), dat een plus van 20,45% in 24 uur noteert. Op de site van Tradeincrypto.com zien we bij de live cryptoprijzen dat er meer munten met dubbele cijfers stijgen.

Waarom stijgen de koersen en wat betekent dit voor Bitcoin?

Analisten vinden het lastig om een directe oorzaak aan te wijzen. Zij wijzen naar het herstel op de aandelenmarkten en gaan ervan uit dat dit het vertrouwen in beleggingen in het algemeen sterkt. Daarnaast verwacht men een bull-input van de ‘The B word’ conferentie, waar Elon Musk en Jack Dorsey op dit moment in debat zijn.

In een video-analyse zien we dat er er een rebound aan lijkt te komen. Afhankelijk van een aantal factoren kan de Bitcoin prijs zo’n 40% bewegen, maar of dit goed nieuws is valt te bezien.

Bekijk het debat tussen Jack Dorsey’s Twitter en Elon Musk live

Inmiddels loopt iedereen warm voor het debat tussen Jack Dorsey en Elon Musk, dat zojuist begonnen is. Uiteraard kan je live meekijken naar deze clash tussen de giganten, waarvan een bull-invloed op de koersen verwacht wordt. Veel plezier!

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Reageer op artikel:
WANT Bitcoin update: Bitcoin prijs stijgt, maar waarom? Elon Musk live!
Sluiten