Robert Kroes
Robert Kroes Tech 20 maart 2020

Bitcoin-update: Bitcoin stijgt met dubbele cijfers, Binance baas deelt zijn visie [video]

De Bitcoin en de meeste andere cryptomunten beleven een zeer sterke dag. In deze Bitcoin update tonen we je de laatste stand van zaken. Ook leggen we je uit waar je op moet letten voor de komende dag. Verder deelde de baas van de grootste cryptobeurs ter wereld zijn visie. Wij kijken met hem, kortweg CZ genaamd mee. Zo ga je goed voorbereid het weekend in.

Bitcoin en cryptomunten actueel: enorm herstel van de markt

Gisteren zagen we al dat de koersen stegen en dat proces versnelde vandaag. We zien over de hele linie positieve cijfers. Sterker nog, de live cryptokoersen laten zien dat veel cryptomunten, waaronder de Bitcoin een stijging in dubbele cijfers laten zien. De koers van de Bitcoin in dollars, die momenteel $ 6.659,38 bedraagt laat wel zien hoe hard het gaat. In onderstaand overzicht zie je de actuele situatie in één oogopslag.

bitcoin-update koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen razendsnel. Live cryptokoersen vastgelegd om 15.55 uur.
Bitcoin-update koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen razendsnel. Live cryptokoersen vastgelegd om 15.55 uur. bron: Tradeincrypto.com

Binancebaas CZ deelt zijn visie

In een uitgebreide Podcast legt hij uit dat hij altijd bullish is over de Bitcoin. De analyse van data van zijn beurs geeft hem daar ook alle reden toe. Hij ziet dat de ervaren investeerders en grotere beleggers zo veel mogelijk in Bitcoin beleggen. De verkoopgolven, die er uiteraard ook zijn, worden volgens hem vooral gedreven door kleinere en nieuwe beleggers. Doordat zij niet diep in de materie zitten en nogal eens last hebben van koudwatervrees stappen zij sneller uit. De hele Podcast kan je hier bekijken.

Terwijl hij in de Podcast al veel vertelt gaat hij ook op Twitter verder in op zijn personlijke motieven en situatie. Hierbij doet hij een aantal openhartige uitspraken.

Hoeveel geld heeft CZ van Binance en waarom zijn zijn voorspellingen niet accuraat?

Ten eerste legt hij uit dat hij eigenlijk geen geld heeft. De man die door slim te opereren zijn baan als hamburgerbakker kon inruilen voor de positie van oprichter en CEO van de grootste cryptobeurs ter wereld geeft aan dat hij maar $ 500,- heeft. Ter geruststelling, de rest heeft hij in Bitcoin geïnvesteerd. Al met al schat men in dat hij miljardair is.

Daarnaast legt hij op Twitter openhartig uit waarom zijn voorspellingen voor de koers van de Bitcoin zelden kloppen. De reden is even eenvoudig als humoristisch. Hij is zo enthousiast over de Bitcoin dat hij weigert om bearish voorspellingen te doen. Wat zijn volgers daarvan vinden interesseert hem duidelijk minder.

Nu we weten dat we van CZ alleen positieve voorspellingen kunnen verwachten kijken we toch naar andere traders om een beeld op kortere termijn te krijgen.

Bitcoin vooruitblik. Wat kunnen we verwachten?

De meest enthousiaste beleggers zien in de opleving van de cryptomarkt direct mogelijkheden tot recordkoersen en parallelen met de situatie in december 2017. Dit is echter volgens veel analisten te voorbarig. In dit artikel lees je de verwachtingen voor het komende weekend.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Bitcoin-update: Bitcoin stijgt met dubbele cijfers, Binance baas deelt zijn visie [video]
Sluiten