Krijgt optimistisch ex-Goldman Sachs hoofd krijgt toch gelijk over Bitcoin?

Het is geen geheim dat de voormalige Goldman Sachs vice president en medeoprichter van Crescent Crypto Asset Management Christopher Matta behoorlijk positief is over Bitcoin. Zelfs toen de waarde van de cryptocurrency deprimerend laag was, bleef hij volhouden dat deze dit jaar nog weer omhoog zou kunnen klimmen naar 15.000 dollar. Hij zou zelfs het geld van zijn moeder in BTC investeren. Behoorlijk wat mensen zullen hun twijfels hebben gezet bij de positieve verwachtingen van de man, maar inmiddels zullen ze wellicht van gedachten zijn veranderd. Onlangs schoot Bitcoin opeens weer omhoog en het lijkt erop alsof Matta misschien toch een punt heeft.

Van dieptepunt naar verrassende hoogtes

Bitcoin heeft een behoorlijk turbulente maand achter de rug. In de laatste week van juni dook de waarde nog naar het dieptepunt van het jaar, om nauwelijk twee dagen geleden weer door het dak te schieten naar ruim 7.400 dollar. Op het moment blijft de waarde rond de 7.400 hangen en zijn het spannende tijden met betrekking tot wat er verder gaat gebeuren. Volgens analisten is er namelijk een grote kans dat de waarde verder schiet naar de 10.000 dollar, wanneer hij binnen korte tijd doorgaat naar de 8.000 dollar.

Bitcoin

Cryptocurrencies zijn langetermijn investering

Waarschijnlijk zullen wat meer mensen aandachtig gaan lezen wat Matta ook alweer zei over Bitcoin. In juni gaf hij al aan dat cryptocurrencies zelfs met alle risico’s toch een goede investering zijn, vergeleken met andere investeringen. Wel geeft hij aan dat we crypto’s moeten zien als een langetermijn investering van twee tot vijf jaar en dat we vooral rustig moeten blijven.

Steeds betere infrastructuur Bitcoin

Hij gaf aan dat er in het verleden ook andere periodes zijn geweest dat de waarde omlaag ging, maar dat er op een gegeven moment weer een opwaartse trend zou komen. Over de lange termijn zou de infrastructuur steeds beter worden, waardoor institutionele investeerders en de kleinhandel Bitcoin en andere cryptocurrencies steeds interessanter zullen vinden.

Niet alleen Bitcoin schoot onlangs door het dak, maar de hele cryptomarkt toont een explosieve groei. Bitcoin en EOS lijken wel de twee grote winnaars te zijn.

CCN

Reageer op artikel:
Krijgt optimistisch ex-Goldman Sachs hoofd krijgt toch gelijk over Bitcoin?
Sluiten