Robert Kroes
Robert Kroes Tech 26 okt 2019

Bitcoin voorspellingen uit januari blijken akelig accuraat

De koersverwachtingen van de Bitcoin zijn voor veel investeerders een dagelijks gespreksonderwerp. Regelmatig zien we dan ook koersvoorspellingen voorbij komen. Even regelmatig blijken deze voorspellingen niet uit te komen. Toch is er een aantal zieners van wie de voorspellingen akelig accuraat blijken. Wat zeggen zij over de koersverwachting?

Hoe onverwacht was de flash crash van de Bitcoin van afgelopen dinsdag?

Het was voor veel mensen een verrassing dat de Bitcoin afgelopen dinsdag plotseling zwaar omlaag schoot. Toch bleek er één voorspeller te zijn die hierop klaarblijkelijk anticipeerde. Een zekere Looposhi voorspelde namelijk al in januari dat de Bitcoin op 24 oktober 2019 een bodem zou zien.

Wie door zijn Twitter-account bladert ziet dat hij erg zelfverzekerd is. Ook zinspeelt hij erop dat hij zo nu en dan inside informatie uit de Aziatische markt ontvangt. Recente Bitcoin-voorspellingen kon ik echter niet ontdekken.

Het mysterie van de Bitcoin tripple

Als deze Looposhi al tot de verbeelding spreekt zal de volgende voorspeller helemaal ondoorgrondelijk blijken. Op het inmiddels opgeschoonde platform 4Chan liet een anonieme gebruiker in januari 2019 een post achter. Hierin voorspelde hij of zij de koers van de Bitcoin op zes verschillende specificieke data. De originele post is niet meer te vinden, maar er is wel een screenshot bewaard gebleven.

Bitcoin voorspellingen 2019

Deze voorspelling leek in eerste instantie een willekeurig rijtje nummers en zonder onderbouwing sloegen weinig mensen er acht op. Inmiddels blijkt dat zowel de voorspellingen voor april als juli correct waren.

Desondanks geloofde het overgrote deel van de cryptomarkt dat de voorspelling voor oktober 2019 onhaalbaar zou zijn en een hattrick uit zou blijven. Zeker na de flash crash eerder deze week waren er weinig mensen die geloof hechtten aan de voorspelling van oktober. Nu de koersen echter in razend tempo stijgen komt de koersvoorspelling weer langzaam bovendrijven. Zeker nu we in een zeer actuele analyse van de stijging van de koers van de Bitcoin zien dat er zeker ruimte en aanleiding is om verdere koersstijgingen te zien lijkt het erop dat we een hattrick toch niet helemaal uit kunnen sluiten. Het komende weekend is daarbij cruciaal. Er wachten dan ook spannende dagen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Bitcoin voorspellingen uit januari blijken akelig accuraat
Sluiten