Bizar iPhone 11 Pro-design haalt inspiratie uit Tesla Cybertruck

Het is geen geheim dat smartphones tegenwoordig veel te veel op elkaar lijken. Maar deze iPhone 11 Pro met Cybertruck-design is echt uniek. Geen ronde hoeken, maar juist scherpe randen en een ingebouwde schermbeschermer die het display tegen alles kan beschermen.

Het toestel in kwestie wordt de Cyberphone genoemd. Als je de grootste versie wil met de meeste opslagruimte, dan ben je bijna 14.000 dollar kwijt. Dat is omgerekend 12.650 euro. Voor een smartphone. De speciale versie van de iPhone 11 Pro of Pro Max wordt niet door Apple uitgebracht en ook niet door Tesla, de fabrikant van de Cybertruck, gefabriceerd. In plaats daarvan is Caviar verantwoordelijk voor het futuristische monster.

Cyberphone: iPhone 11 Pro met Cybertruck-design

Caviar is een Russisch bedrijf dat al eerder een combinatie maakte van de Apple Watch en iPhone XS, verantwoordelijk is voor speciale versies van de AirPods, een Nokia-smartphone uitbracht ter ere van de ontmoeting tussen Trump en Putin en een iPhone X uitbracht met ingebouwd zonnepaneel. Bij alle producten kun je de vraag stellen: waarom zou je deze dingen maken? Wij stellen liever de vraag: waarom niet?

Los van het idee dat de iPhone 11 Pro (Max) er op deze manier heel uniek en misschien wel een beetje stoer oogt, zit er ook een handige accessoire aan het design. Voorop zit namelijk een schermbeschermer die je display écht kan beschermen tegen de buitenwereld. Daarnaast kun je datzelfde onderdeel gebruiken als een soort stand waar de telefoon rechtop gezet kan worden. Handig voor wanneer je rechte video’s en foto’s wil laten zien aan een paar vrienden, terwijl je geen zin hebt om je smartphone vast te houden. Want als je zo’n telefoon koopt, dan mag je er ook wel rekening mee houden dat ‘ie zichzelf staande houdt.

Het omhulsel is overigens gemaakt van titanium en zal in je broekzak ongetwijfeld voor gaten gaan zorgen. Gelukkig is het tegenwoordig heel modieus om met kapotte broeken te lopen, dus dat moet voor het beoogde publiek ook geen probleem zijn.

Caviar

Reageer op artikel:
Bizar iPhone 11 Pro-design haalt inspiratie uit Tesla Cybertruck
Sluiten