Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 30 aug 2019

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #113

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 113!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress Anti-snurk apparaat

Snurken als je slaapt is niet per definitie vervelend. Het wordt pas vervelend wanneer de persoon met wie je slaapt er over begint te klagen tijdens het ontbijt. Kun je dit geklaag niet meer aanhoren? Dan kun je oordopjes aanschaffen, of dit siliconen anti-snurk apparaat.

AliExpress
Anti-snurk apparaat (Bron: AliExpress)

1,16 Euro

Hoodie t-shirt met borsthaar

Ben je trots op je borsthaar maar vind je het te koud om zonder t-shirt over straat te gaan? Trek dan dit ongelofelijk, quote, ”sexy” t-shirt aan. AliExpress is zelf ook een beetje verward over in welk genre dit kledingstuk valt aan de beschrijving te zien: Unisex, weird, hip hop, streetwear.. We feel you AliExpress. Wij zijn ook verward over dit t-shirt.

tshirt
Bijzonder t-shirt (Bron: AliExpress)

10,75 Euro

AliExpress Anti-stress boon

Menig zenuwpees houdt er van om overal aan te pielen en friemelen wat maar los en vast zit. AliExpress koopt een boon die je in je tas kunt gooien en waar je in kunt knijpen als je gestrest in de rij bij de AH staat, of aan het wachten bent op een trein. Er zitten drie bonen in de boon (je snapt het wel..), en op de middelste staat een emoji. Als dat je niet opvrolijkt dan weten wij het ook niet.

AliExpress
Anti-stress boon (Bron: AliExpress)

0,74 Euro

LED-nepwimpers

Of het comfortabel is weten we niet. Of het veilig is weten we niet. Of ze je verblinden weten we niet. Maar een ding is zeker: deze LED-nepwimpers maken je look minimaal een keer zo lit. En daar is deze ietwat creepy man het bewijs van.

nepwimpers aliexpress
LED-nepwimpers (Bron: AliExpress)

2,06 Euro

Tandpasta tube uitknijper

Tandpasta tube uitknijper: dit is geen woord. Maar dit is wel de enige manier om deze handige mini gadget te omschrijven. Op de foto zie je hoe leeg je de tube krijgt wanneer je dit apparaatje gebruikt. Al hadden ze voor de demo wel even een schonere tube mogen pakken..

2,17 Euro

AliExpress
Tandpasta tube uitknijper (Bron: AliExpress)

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #113
Sluiten