Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 18 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Top 5 bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

1. Aromatherapie Bluetooth speaker

Oké, wát is dit? Dit kleine ding is volgens AliExpress een aromatherapie Bluetooth speaker, of een geur platenspeler Bluetooth speaker. Stop stop stop. Opnieuw: een aromatherapie of geur platenspeler? Dat maakt ons nog steeds niet veel wijzer over wat dit gadget is. Het zinnetje ‘Listen to fragrance’ op de verkopers productpagina helpt ook niet echt. Speelt dit gadget muziek af of blaast het geurige lucht uit? Help,

aromatherapie Bluetooth speaker
Aromatherapie Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

62,44 euro

2. AliExpress topper: Flashy Bluetooth oordopjes

Zo hee, wat een flashy flitsende Bluetooth oordopjes, AliExpress. De vorm en lampjes leiden haast af van het feit dat dit waarschijnlijk helemaal niet zulke flashy oordopjes zijn als de verkoper ons doet geloven. De zogenaamde ‘gaming headset’ schakelt tussen gaming en muziek wanneer je vier keer op de oordopjes tapt. Dit klinkt misschien een beetje vaag, en dat is het ook.

Bluetooth oordopjes AliExpress
Opvallende Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

12,98 euro

3. Elektrische trike

Rij vliegensvlug de lente in met deze elektrische trike. In 2022 zijn elektrische auto’s en elektrische fietsen iets van het verleden. De trike is de nieuwe fiets. Wat zeg je? Kost dit AliExpress gevaarte bijna 3000 euro? Oké, vergeet wat we zeiden. Voor dat geld koop je ook een nieuwe VanMoof e-bike.

elektrische trike aliexpress
Elektrische trike (Afbeelding: AliExpress)

2869,10 euro

4. Hoofdband met ingebouwde Bluetooth oordoppen

AliExpress hoofdband is een opvallende gadget. Het ding houdt je oren warm en speelt tegelijkertijd deuntjes in je oren. Of dat lekker ligt en slaapt? Dat mag je zelf uitproberen. Doe ons in plaats van een zweterige hoofdband waar schel geluid uit komt maar een zacht kussen en donkere kamer waar je een speld kunt horen vallen.

Bluetooth hoofdband AliExpress
Bluetooth hoofdband (Afbeelding: AliExpress)

9,19 euro

5. Kat in lamp

Ehm, ja, dit is dus een kat in een lamp. Nee, geen echte kat. Dat zou zielig zijn. Al is dit alsnog een vrij zielige gadget. Het kleine gadget is op te laden via een USB-kabel en is bedoeld als nachtlampje. Het nachtlampje wordt geleverd inclusief kat.

kat lamp AliExpress
Kat in lamp (Afbeelding: AliExpress)

18,91 euro

Meer AliExpress deals!

Bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 5 bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken
Sluiten