Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Gadgets 11 januari 2018

WANT to Have: de meest bizarre gadgets van de CES 2018

Tijdens de Consume Electronics Show worden er ieder jaar opnieuw ontelbaar veel innovatieve producten gepresenteerd. Tussen al het moois zaten ook veel bizarre gadgets. Hier de meest vreemde voor je op een rijtje.

De eerste in het rijtje met bizarre gadgets: Foldimate

Dit eerste apparaat is bizar, maar zeker een die je echt wilt hebben #WANT: de Foldimate is een machine die je kleding voor je opvouwt. Het opvouwen van je kleding is een irritant klusje. Maar of het je ook zo’n 815 euro waard is..

Toyota E-Palette

In een aflevering van Black Mirror is een zelfrijdende auto te zien die pizza’s bezorgt. Als het aan Toyota ligt dan gaat er een dergelijke zelfrijdende pizza-bezorgende auto komen. Wie weet hebben ze bij Toyota te veel naar Netflix gekeken, of misschien zitten we er helemaal naast, maar de E-Palette komt ons wel erg bekend voor. De autofabrikant onthulde op de CES 2018 een bizar prototype van een zelfrijdende auto die zowel kan functioneren als een rijdende pizzeria, als een mobiel hotel. Wow.

bizarre gadgets

Modius

Dit apparaat mag ook zeker niet in het lijstje van meest bizarre gadgets van de CES 2018 ontbreken: een hoofdband die je helpt om af te vallen. Omdat mensen letterlijk alles proberen om wat extra kilo’s kwijt te raken zal het ons niets verbazen als er een markt is voor Modius.

Het apparaat dat je op je hoofd moet dragen, stuurt elektrische golven naar het deel van je hersenen dat volgens onderzoek je eetlust moet verminderen en je lichaamsvet kan laten afnemen. Klink eng. Volgens Modius merk je na een dag dragen al verschil. Wij passen even en slaan wel een rondje tompoucen over op het volgende verjaardagsfeestje.

bizarre gadgets

Somnox

Hé, kennen we deze gadget niet ergens van? Ja zeker! De Somnox slaaprobot is namelijk een gadget van Nederlandse bodem, en was eerder al een hit op Kickstarter. Het bedrijf heeft hun product op de CES gepresenteerd. Sommige mensen vinden dit niervormige kussen waarmee je kunt knuffelen om in slaap te vallen wellicht wat vreemd. Het kussen neemt het ritme van je adem over zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen. Oke misschien is dit een beetje bizar, maar: Oranje boven! Prijs: 449 euro.

Hip-air

Naarmate je ouder wordt, word je helaas breekbaarder en is de kans dat je valt groter. Dit kan vervelende facturen veroorzaken met soms zelfs het einde als gevolg (oke nu wordt het wel heel dramatisch). De Hip’Air moet dit allemaal gaan voorkomen. Het is een riem die is bedoeld voor ouderen, en detecteert wanneer ze vallen. Op dat moment knallen er twee airbags uit de zijkanten van de riem. Et voila: je wordt opgevangen alsof je op een bed met kussens valt. Tenminste, dat is de bedoeling. Prijs: 665 euro.

Kohler Numi

Dit apparaat staat met recht in ons rijtje van bizarre gadgets. De Kohler Numi is een slimme wc die je met je stem kunt aansturen. De wc heeft verschillende opties: zo kun je de wc-bril bijvoorbeeld laten voorverwarmen, en gaat hij automatisch open als je er aan komt lopen. Er zit uiteraard ook een speaker in de toilet ingebouwd, zodat je hem je favoriete hitjes kunt laten afspelen tijdens de #1 of een hele playlist tijdens de #3. Kost wat, maar dan heb je ook wat (bijzonder bizars). Prijs: 4980 euro.

bizarre gadgets
Reageer op artikel:
WANT to Have: de meest bizarre gadgets van de CES 2018
Sluiten