Black Friday 2019: ook PlayStation 4 voorzien van dikke korting

Van de week hadden we al een prachtige PlayStation 4-aanbieding van de Intertoys. Daarvoor moet je echter door een paar brandende hoepels springen om het te krijgen. Gelukkig kun je ook op een makkelijkere manier aan een goedkope PlayStation 4 komen tijdens de Black Friday-sale.

De goedkoopste versie begint bij 199 euro, wat dus 100 euro minder is dan de standaard adviesprijs. Maar ook diverse bundels en hardware is met korting te scoren. We zetten het graag op een rijtje.

PlayStation 4 met korting tijdens Black Friday

De goedkoopste PlayStation 4 die je tijdens Black Friday kunt scoren, is de gewone Ps4 Slim. Deze komt met een opslag van 500 GB, een Wireless Dualshock 4 Controller V2 en de andere accessoires om de spelcomputer op je televisie aan te sluiten. Buiten dat komt hij dus met niks extra’s, maar gewoon met een scherpe prijs. Zeker wanneer je nog geen PlayStation 4 in huis hebt, is dit een absolute must-have deal.

Scoor hem hier voor 199 euro

PlayStation 4 Slim Black Friday
De PlayStation 4 Slim (Afbeelding: Bol.com)

FIFA 20-bundel

Wanneer je gelijk goed wilt gaan beginnen en verwacht dat je op de vrijdagavond vaak vrienden over de vloer hebt, dan is deze PlayStation 4 FIFA 20-bundel het overwegen waard. Deze is wel een stuk prijziger, maar voor de extra 70 euro die je neer legt krijg je wel gelijk FIFA 20 en een tweede Wireless Dualshock 4 V2 controller. Als je dat nu los zou willen kopen, dan betaal je tachtig euro, dus bespaar je op deze bundel dus een tientje. Ook krijg je er 14 dagen PlayStation Plus bij, zodat je ook online kunt gaan gamen.

Scoor hem hier voor 269 euro

FIFA 20 Black Friday
FIFA 20-bundel met twee controllers (Bron: Bol.com)

Call of Duty: Modern Warfare-bundel

Houd jij meer van actie? Dan is deze Call of Duty: Modern Warfare-bundel wellicht iets voor jou. Deze combineert een PlayStation 4 Slim met een hardeschijf van 500 GB en een Wireless Dualshock 4 Controller V2. En je krijgt er dus de game Call of Duty: Modern Warfare bij. Zodoende kun je heel wat avonden in de multiplayer gaan doorbrengen. Of je beleeft het boeiende hoofdverhaal van de game.

Scoor hem hier voor 239 euro

Modern Warfare-bundel
Call of Duty: Modern Warfare-bundel (Bron: Bol.com)

PlayStation 4 VR Mega Pack II met 5 games

Tot slot nog een stukje hardware dat ik bij dit rijtje wil zetten. Mocht je van plan zijn om een PlayStation 4 aan te schaffen, dan is het ook leuk om gelijk kennis te maken met de wereld van Virtual Reality. En op dat gebied is er nu een hele mooie PlayStation VR-bundel. Deze komt met vijf uitstekende games voor de PlayStation VR. Het gaat om PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim, Astor Bot: Rescue Mission, Resident Evil VII: Biohazard en Everybody’s Golf VR. En je krijgt er dus de headset bij, zodat je heel wat uren in Virtual Reality kunt doorbrengen.

Scoor hem hier voor 229 euro

PlayStation 4 VR
Reageer op artikel:
Black Friday 2019: ook PlayStation 4 voorzien van dikke korting
Sluiten