Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 20 nov 2020

Black Friday: 5 keer een goede headset met een mooie korting te scoren

Er was een tijd dat ik elke dag in de trein zat. Als ik dan mijn headset niet bij me had om me te beschermen tegen alle geluiden van buitenaf, dan had ik een slechte dag. Maar ook thuis gebruik ik nog veel een goede headset. Om even een serie te kijken op de iPad, om naar een podcast te luisteren tijdens het stofzuigen of gewoon voor muziek wanneer ik werk. Je hebt dus veel aan goede koptelefoon. En met Black Friday zijn er een aantal te koop met een mooie korting. Wij zetten ze graag op een rij.

Black Friday headset: Bose QuietComfort 35

In de categorie ‘ik heb hem zelf ook’ trap ik dit lijstje af met de Bose QuietComfort 35. Deze headset heb ik zelf al een paar jaar. Destijds voor iets meer dan 300 euro gekocht en ik heb er nog geen moment spijt van. Er zijn betere headsets op de markt met active noise cancellation, maar die zijn ook een slag duurder. Deze headset drukt geluid van buitenaf heel erg goed weg, heeft een batterij die twintig uur meegaat (dat is ruim voldoende) en het geluid dat er vanaf komt is erg goed. Voor de liefhebber van spraakassistenten is het goed om te weten dat hij vandaag de dag Amazon’s Alexa ondersteunt. Dankzij de nieuwe prijs duikt hij net onder de 200 euro en dat is echt een goede deal.

Scoor hem hier

Black Friday headset
Bose QuietComfort 35 (Afbeelding: Bose)

Bose Noise Cancelling Headset 700

Heb je liever een product dat wat recenter is, dan kun je los met de Bose Noise Cancelling Headset 700. Dit is één van de nieuwere modellen van Bose. Destijds werd hij voor een hoog bedrag van 399 euro geïntroduceerd, maar inmiddels vind je hem in veel webshops voor 299 euro. Dankzij de extra korting is hij nu gezakt naar 259,99 euro. Met deze headset kun je verschillende niveaus van noise cancellation instellen en is het geluid dat er uit komt van een zeer hoog niveau. Het opvallende design is er niet alleen om interessant te lopen doen, maar zorgt er ook voor dat hij lekker op je hoofd zit.

Scoor hem hier

Bose Noise Cancelling Headset 700
Bose Noise Cancelling Headset 700
(Afbeelding: Bose)

JBL Live 650BTNC

Wanneer er kortingen zijn, dan is JBL eigenlijk altijd wel van de partij. Bij dit merk krijg je een mooie prijs-kwaliteit verhouding en dat geldt zeker voor de JBL Live 650BTNC. Het is een nette headset die draadloos verbinding maakt met je smartphone en gebruik maakt van active noise cancellation. Als je alles aan hebt staan, dan gaat hij zo’n twintig uur mee en heb je dus weinig last van omgevingsgeluid. En dat voor een prijs die net boven de 100 euro uitkomt.

Scoor hem hier

JBL Live 650BTNC Black Friday
JBL Live 650BTNC (Afbeelding: JBL)

Soundcore Life Q20 headset

De Soundcore Life Q20 is wat mij betreft een ideale headset om in huis te halen voor je kinderen. Wanneer zij vaak op een iPad naar content kijken, dan hoef je dat allemaal niet te horen. En tegelijkertijd wil je ook geen gedoe met kabels. Geef ze voor een paar tientjes deze headset en maak een verbinding met bluetooth. Dan hoor jij niet meer naar wat voor soort ellende ze op Youtube kijken en kun jij gewoon een telefoongesprek voeren zonder dat ze constant roepen ‘Wat?’. Ja, ik spreek uit ervaring.

Scoor hem hier

Soundcore Life Q20
Soundcore Life Q20 (Afbeelding: Amazon)

Marshall Mid ANC

Marshall is wel een merk die mooie producten maakt en dat kun je ook zien aan deze headset. De Marshall Mid ANC is een mooie headset die zoals de naam al een beetje doet vermoeden gebruik maakt van active noise cancellation. Als je daar gebruik van maakt, dan gaat de batterij zo’n 20 uur mee, wat in de praktijk vaak meer dan genoeg is. De korting van 23 procent is wat dat betreft een mooie bonus.

Scoor hem hier

Marshall Mid ANC
Marshall Mid ANC
(Afbeelding: Marshall)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday: 5 keer een goede headset met een mooie korting te scoren
Sluiten