Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Deals 27 nov 2019

Black Friday bij Bol.com: enorme korting op LEGO Technic auto’s

Als je vroeger geen enorme bak vol met LEGO had, dan heb je echt wat gemist. De gekleurde steentjes blijven ongekend populair. Niet alleen bij kinderen, maar ook onder volwassenen. LEGO is niet leeftijdsgebonden en dat weten ze in Denemarken maar al te goed. Daarom hebben ze speciaal voor alle mannen (en vrouwen) die wat ouder zijn LEGO Technic. En die haal je nu met grote Black Friday korting in huis bij Bol.com

Van kraanwagens tot vrachtwagens en van trekkers tot graafmachines. De LEGO Technic sets hebben een duidelijk thema. Toch is het overgrote deel van de bouwsets bedoeld om auto’s van te maken. Een aantal daarvan koop je nu bij Bol.com met flinke korting. Zo betaal je tijdens Black Friday voor sommige sets bijna de helft minder dan normaal. Kortom, als er ooit een moment was om toe te geven aan het kind in jezelf, dan is het nu.

Let op! Bol.com werkt tijdens Black Friday met dagdeals en dat betekent dat onderstaande deals alleen vandaag geldig zijn.

LEGO Technic Bugatti Chiron

Eén van de meest exclusieve sportwagens is zonder enige twijfel de Bugatti Chiron. Deze opvolger van de Veyron heeft al de nodige snelheidsrecords verbroken en heeft een bizar prijskaartje. Gelukkig kun je dankzij de steentjes uit Denemarken toch de eigenaar worden van een Bugatti Chiron. Compleet met bewegende motor met zestien cilinders.

Er bestaat trouwens ook een levensgrote Bugatti Chiron van de gekleurde steentjes. Check dit indrukwekkende bouwwerk hier.

De LEGO Technic Bugatti Chiron.
De LEGO Technic Bugatti Chiron. (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Porsche 911 RSR

Is Bugatti niet je ding of vind je deze bouwset zelfs met Black Friday korting nog wat te prijzig? Dan is deze prachtige Porsche 911 RSR een mooi alternatief. Ook een stukje gemakkelijk, want hij bestaat uit minder dan de helft van de stukjes. Maar vergis je niet. Het zijn er nog steeds bijna 1.600.

De LEGO Technic Porsche 911 RSR.
De LEGO Technic Porsche 911 RSR. (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Land Rover Defender

Geen sportwagen in huis halen, maar liever een terreinwagen? Ook dat kan. Naast de Bugatti en Porsche is namelijk ook de Land Rover Defender nu een stuk goedkoper. Een prachtige bouwset van een iconische auto.

De LEGO Technic Land Rover Defender.
De LEGO Technic Land Rover Defender. (Afbeelding: LEGO)
Reageer op artikel:
Black Friday bij Bol.com: enorme korting op LEGO Technic auto’s
Sluiten