Jelle van Es
Jelle van Es Deals 25 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Black Friday bij Coolblue: tot wel 80 euro korting op Sonos speakers

Aankomende vrijdag is het Black Friday, maar tegenwoordig is één dag niet genoeg meer. Steeds meer retailers smijten de hele week door met flinke korting. Zo ook bij Coolblue. De elektronica webshop is al flink aan het afprijzen geslagen en daaronder vallen ook de nodige speakers van Sonos.

Als je op zoek bent naar slimme wifi-speakers die goed geluid produceren, dan kom je al snel uit bij Sonos. Inmiddels heeft het merk een catalogus vol producten. Van eenvoudige speakers tot soundbars en complete sets met subwoofers. Daar hangt alleen wel een prijskaartje aan. Deze producten zijn zeker niet de goedkoopste, maar tijdens Black Friday zijn ze een stuk beter betaalbaar.

Sonos One

Om te beginnen haalt Coolblue 50 euro van de Sonos One af. Normaal gesproken betaal je voor deze speaker 229 euro, maar tijdens Black Friday is dat dus slechts 179 euro. Dit is dan ook een mooi moment om je eerste One aan te schaffen, of om je collectie uit te breiden. De Sonos One is namelijk de ultieme speaker om overal door je huis heen te zetten. Van de slaapkamer tot de badkamer en van de schuur tot de keuken. Dit is de speaker die je zoekt.

  • Bestellen: Sonos One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
Klik/tap voor groter.

Sonos One SL

Naast de gewone One profiteert ook de One SL van Black Friday. Deze speaker vervangt sinds dit jaar de Play:1. Het belangrijkste verschil is dat de SL geen microfoon heeft. Je kunt deze dus niet aansturen door middel van spraakcommando’s. Normaal gesproken is de SL dertig euro goedkoper dan de gewone One. Nu is dat verschil slechts tien euro.

Deze aanbieding is daarom vooral interessant voor mensen die wegens privacy redenen geen microfoons in hun huis willen. Anders kun je beter voor de One gaan.

  • Bestellen: Sonos One SL van € 199 voor € 169 (zwart of wit)
Klik/tap voor groter.

Sonos Beam

Ben je niet op zoek naar speakers die je door heel het huis kunt zetten, maar een goede audio oplossing voor je televisie? Dan is de Beam precies wat je zoekt. Deze compacte smart soundbar combineert namelijk het gemak van een wifi-speaker met een surround sound ervaring die iedere film of serie nog intenser maakt. Tijdens Black Friday is de Sonos Beam tachtig euro goedkoper en zeker een aanrader. Lees hier onze review van de Beam

  • Bestellen: Sonos Beam van € 449 voor € 369 (zwart of wit)
Klik/tap voor groter.

Black Friday bij Coolblue

De Black Friday-deals van Coolblue lopen van 25 november tot en met 2 december. Je hebt dus nog even om te beslissen, maar wacht zeker niet te lang! Want op = op. Wil je meer lezen over goede deals? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Black Friday bij Coolblue: tot wel 80 euro korting op Sonos speakers
Sluiten