Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 nov 2020

Black Friday: Hele dikke games voor hele kleine prijsjes

Aankomende vrijdag is het Black Friday. Vroeger was dat een enkele dag met kortingen, maar vandaag de dag duurt het evenement bijna tien dagen, waarbij er elke dag verschillende kortingen zijn. Zo hebben we nu een aantal mooie games gevonden voor bizar lage prijzen.

Sommige games in dit lijstje zijn redelijk nieuw en nu al in prijs gezakt. Andere games gelden als absolute klassiekers en zijn nog maar 1/6 van de oorspronkelijke verkoopprijs. Op die manier kun je mooi profiteren van prachtige Back Friday-kortingen en je klaarmaken voor lange gamedagen met het koude weer buiten.

Black Friday topgame: The Last of Us Part 2

We trappen dit overzicht af met één van de beste games van dit jaar, die dankzij Black Friday voor meer dan de helft aan korting kent: The Last of Us Part 2. In dit vervolg op de PlayStation 3-hit ga je aan de slag met Ellie die in de boosaardige wereld haar plek probeert te vinden. Daarbij wordt ze al snel in de game geconfronteerd met een dramatisch voorval en zit er niks anders op dan op reis te gaan, op zoek naar antwoorden. De game kent prachtige omgevingen, keiharde actie, momenten waarbij je heel sneaky moet zijn en personages om van te houden. Een absolute topgame.

Scoor hem voor 24,99 euro

The Last of Us Part II Beste PS4 Games fortnite warzone
The Last of Us Part II (Afbeelding: Naughty Dog)

Marvel’s Avengers

Ook Marvel’s Avengers is een game die we dit jaar voorgeschoteld hebben gekregen. Sterker nog, de game is twee maanden oud en is nu al voor meer dan de helft in prijs gedaald. Het is een origineel avontuur, waarbij je aan de slag kunt gaan met verschillende superhelden in diverse missies. De game is vermakelijk in je eentje, maar komt eigenlijk beter tot zijn recht wanneer je hemt met vrienden gaat spelen. Voor deze Black Friday-prijs is hij zeer goed aan te raden.

Scoor hem voor 27,99 euro

Marvel’s Avengers
Marvel’s Avengers (Afbeelding: Square Enix)

F1 2020 – Seventy Edition

Het huidige Formule 1-seizoen is niet helemaal geworden wat het had moeten zijn, doordat diverse races niet zijn doorgegaan. Zodoende heb je in F1 2020 andere races dan dat er in het echt zijn geweest. Dat neemt niet weg dat je veel plezier kunt beleven met F1 2020. Zeker met deze Seventy Edition. Deze wordt voorzien van verschillende extra elementen. Maar belangrijker is dat het gewoon een fijne racegame is met verschillende toffe modi. En je kunt natuurlijk scheuren op Zandvoort.

Scoor hem hier voor 32,99 euro

F1 2020
Max zit er ook in (Afbeelding: Codemasters)

Marvel’s Spider-Man

Onlangs kregen we met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales een fijn vervolg op de topgame Marvel’s Spider-Man uit 2018. Mocht je het origineel nog niet hebben gespeeld, dan kun je hem in deze mooie Black Friday-deal bijna niet missen.

Scoor hem hier voor 19,99 euro

PS4 Marvel’s Spider-Man
Marvel’s Spider-Man (Afbeelding: Insomniac Games)

Spyro: Reignited Trilogy

Ben je op zoek naar een nieuwe platform-game? Dan is het verstandig om te kijken naar Spyro: Reignited Trilogy. Deze game bevat de drie Spyro-games uit het verleden, maar dan in een compleet nieuw jasje. Daardoor voelt het geheel een stuk moderner aan. De games zijn zeer vermakelijk en doordat het er dus drie zijn, is de game goed voor vele uren speelplezier.

Scoor hem hier voor 22,99 euro

Spyro Reignited Trilogy
Spyro Reignited Trilogy (Afbeelding: Activision)

God of War

Net als Spider-Man is ook God of War een absolute topper voor de PlayStation 4. Een game die je eigenlijk niet gemist mag hebben. En laten we eerlijk zijn, voor deze Black Friday-prijs is het moeilijk om hier nog nee tegen te zeggen. Bereid je voor op een groots avontuur met strakke gameplay en prachtige momenten.

Scoor hem hier voor 9,99 euro

PS5
God of War (Afbeelding: PlayStation)

Borderlands 3 voor een Black Friday-bodemprijs

Misschien wel de beste deal in dit overzicht van Black Friday-games is die van Borderlands 3. De game kwam vorig jaar uit en is gewoon heel erg vermakelijk. Toch is de game redelijk snel in waarde gedaald. Zo was hij onlangs al iets van twintig euro wat een enorm goed deal is. Maar nu kun je de game kopen voor een prijs van twee kopjes koffie.

Scoor hem hier voor 6,06 euro

Borderlands 3
Een oude bekende (Afbeelding: 2K Games)

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Nog een PS4-topper in deze Black Friday-actie is Horizon Zero Dawn Complete Edition. De game geldt als één van de betere titels voor de PlayStation 4. En deze Complete Edition wordt geleverd met alle extra content die er voor is verschenen. Op die manier krijg je echt diverse toffe verhalen voorgeschoteld om lang van te genieten.

Scoor hem hier voor 9,99 euro

Horizon Zero Dawn PS4 Pro PlayStation 5
Horizon Zero Dawn (Afbeelding: PlayStation)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday: Hele dikke games voor hele kleine prijsjes
Sluiten