Black Friday: game-accessoires met dikke kortingen

Voor het beleven van een goede game heb je in eerste instantie een spelcomputer of pc en een beeldscherm nodig. Maar vanaf dat moment zijn er vele verschillende game-accessoires die het gamen een stuk prettiger maakt. Met Black Friday zijn een groot aantal daarvan met een mooie korting te scoren.

Het complete overzicht met toffe gear vind je op deze pagina, maar wij zetten er ook graag een aantal absolute must-haves op een rijtje.

Black Friday game-accessoires met de Seagate Game-drive voor PlayStation 4 4TB

De PlayStation 4 heeft vaak een opslag van 500 GB of 1TB. Dat lijkt veel, maar wanneer een grote game al snel 50 GB of meer opslagruimte nodig heeft, dan zit die harde schijf behoorlijk snel vol. Gelukkig kun je er makkelijk een externe harde schijf op aansluiten en daar je games op installeren. Met een opslagruimte van 4TB moet je echt goed je best doen om alles vol te krijgen.

Scoor hem nu voor 99,99 euro

Seagate harde schijf
Seagate harde schijf 4TB (Bron: Bol.com)

Gaming headset

Bij je spelcomputer krijg je vaak een simpele koptelefoon om via je games te chatten. De kwaliteit daarvan laat vaak de wensen over. Je kunt er dan voor kiezen om voor 150 euro een headset aan te schaffen met ijzersterke prestaties, maar als je gewoon simpel en degelijk geluid wilt, dan hoef je het echt niet gek te maken. Deze Corsair HS35 Gaming Headset is geschikt voor verschillende spelcomputers en levert goed geluid en geeft je de mogelijkheid om makkelijk te chatten met je gamevrienden. En nu met Black Friday dus voor een scherpe prijs.

Scoor hem hier voor 36,99 euro

Corsair HS35 Gaming Headset
Corsair HS35 Gaming Headset (Bron: Bol.com)

Razer Kraken Tournament Edition

Ben jij iemand die graag op de pc speelt en daarbij altijd de drang heeft om in shooters optimaal te presteren, dan is deze Razer Kraken Tournament Edition tijdens de Black Friday-deals het overwegen waard. Het is een headset die mooi over je oren sluit en waarbij je dankzij THX Spatial Aduio goed kunt horen waar jouw tegenstanders rondlopen. Tijdens het spelen kun je via de YSB Audio controller een goede balans tussen de game- en chataudio creëren.

Scoor hem hier voor 69,99 euro

Razer headset Black Friday
Fijne headset voor de pc (Bron: Bol.com)

Razer Wolverine Tournament Ed. – Gaming Controller

De gewone controller die je bij je spelcomputer krijgt, is vaak al erg fijn. Maar als je een keer iets anders wilt en in het bezit bent van een Xbox One, dan is deze Razer Wolverine Tournament Ed. – Gaming Controller het overwegen waard. Deze contorller kent extra knoppen, de mogelijkheid om hem aan te passen en de gevoeligheid in te stellen en is voorzien van Razer Chroma verlichting. Naast de Xbox One is hij ook te gebruiken op de pc, dus sla je op die manier twee vliegen in één klap.

Scoor hem hier voor 94,99 euro

Razer Black Friday controller
Een pro-controller van Razer (Bron: Bol.com)

Mechanisch Gaming Toetsenbord

Tot slot hebben we met de Corsair K70 RGB MK.2 – Qwerty – Cherry MX Red nog een tof mechanisch gaming toetsenbord als Black Friday-deal. Zoals wel vaker maakt dit toetsenbord gebruik van verschillende kleuren die je zelf kunt instellen, waardoor het een feest wordt voor het oog. Daarnaast tikt hij lekker, heeft hij een USB-port waar je een headset of een muis in kunt bevestigen en komt hij met een fijne polssteun. Ideaal dus als je per dag heel wat uren achter de pc doorbrengt.

Scoor hem hier voor 109 euro

Mechanisch Gaming Toetsenbord
Mechanisch Gaming Toetsenbord (Bron: Bol.com)

Wil je meer toffe aanbiedingen checken met Black Friday? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. En als je je verlanglijstje van je kinderen wilt afstrepen, dan is dit een handig artikel.

Reageer op artikel:
Black Friday: game-accessoires met dikke kortingen
Sluiten