Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 nov 2018

Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting

Veel toffe games met korting!

Aankomende vrijdag is het Black Friday. De dag waarop je veel dingen met korting kunt krijgen. Voorafgaand aan deze consumenten feestdag zijn veel winkels al bezig om prijzen voor hun producten omlaag te gooien. Zo ook Bol.com, waar we al wat artikelen over hebben gepubliceerd, zoals je hier kunt lezen. Via hun website hebben ze een speciale pagina waarbij ze elke dag producten in de picture zetten. Wij zetten echter de gaming archieven ingedoken en hebben daar een aantal hele goede Black Friday Gaming Deals gevonden, die we nu al graag met jullie delen.

Black Friday Gaming Deals: Call of Duty Black Ops 4

Een maand geleden verscheen Call of Duty Black Ops 4. Een enorm toffe actiegame die voornamelijk draait om de online actie. Daarbij heb je een traditionele multiplayermodus, maar ook een zeer fijne variant op de Battle Royale-modus. En dan heb je ook nog de Zombiemodus. Kortom, een game die zeer goed is, zoals je in onze review kunt lezen. De game is nu voor 41 euro te koop.

Scoor hem hier!

Call of Duty Black Ops 4 Screenshots

Black Friday Gaming Deals: Red Dead Redemption 2

De kans is groot dat je Red Deadm Redemption 2 al in huis hebt. Het is wat mij betreft de beste game van het jaar, waar we een paar weken geleden deze uitgebreide review van hadden. Het is een game die we vandaag de dag nog steeds spelen en nog altijd nieuwe dingen bij tegen komen. Als je hem nog niet hebt, dan is deze, relatief kleine, korting een extra reden om hem in huis te halen.

Scoor hem hier!

Red Dead Online Beta

Klik op volgende om naar meer deals te gaan

Inhoud

Reageer op artikel:
Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting
Sluiten