Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 nov 2018

Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting

#1 F1 2018

Black Friday Gaming Deals: F1 2018

Het Formule 1-seizoen wordt dit weekend afgesloten. Maar dankzij je favoriete spelcomputer of pc kun je het seizoen keer op keer herbeleven in de game F1 2018. De game maakt gebruik van alle belangrijke licenties en banen en ken een carrièremodus die net wat interessanter is dan de voorgaande jaren. In onze review waren we er dan ook enthousiast over. Voor 27 euro heb je dan ook echt een goede deal.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Deals

Black Friday Gaming Deals: Assassin’s Creed Odyssey

We hadden Assassin’s Creed Odyssey al genoemd in ons artikel over de Ubisoft Store. Maar ook bij Bol.com kun je hem gelijk met je andere games halen. Met de game reis je af naar het Oude Griekenland waar je een groots en mooi avontuur gaat beleven. De game kwam ruim een maand geleden uit en is nu al voor 35 euro te koop. Lees hier onze review als je nog twijfelt.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Deals

Black Friday Gaming Deals: Monster Hunter World

Monster Hunter World is een game die in januari van dit jaar uitkwam en één van de eerste topgames van dit jaar was. In de game ga je alleen of samen met je vrienden op avontuur waarbij je het opneemt tegen enorme monsters. Door deze te slachten kun je voorwerpen scoren waarmee je bij de smid nieuwe wapens en gear kunt maken. Een game die je heel lang bezig houdt, zoals je in onze review kunt lezen. Voor 33 euro heb je nu een goede deal te pakken.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Deals

Black Friday Gaming Deals: Star Wars Battlefront 2

Vorig jaar was een goed jaar voor Star Wars-fans. Naast een nieuwe film kregen zij ook de mogelijkheid om veldslagen na te spelen in Star Wars Battlefront 2. De game kende een valse start dankzij microtransactions die op een verkeerde manier werden geïmplementeerd, maar inmiddels is het een game die de moeite waard is. Zeker voor een prijs van 22 euro kun je hem niet laten liggen.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Deals

Klik op volgende om naar meer deals te gaan

Reageer op artikel:
Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting
Sluiten