Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 nov 2018

Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting

#3 Forza Horizon 4

Black Friday Gaming Deals: PES 2019

Hoewel FIFA 19 de voetbalgame is die door de meeste gamers wordt gespeeld, is PES 2019 zeker de moeite waard om er naast te hebben. Het is een game waarbij je echt heerlijke aanvallen kunt opzetten en die uiteindelijk met een heerlijk doelpunt afmaakt. In onze review waren we dan ook enthousiast over de gameplay. Voor 29 euro kun je hem nu zelf proberen.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Deals

Black Friday Gaming Deals: Shadow of the Tomb Raider

Met Shadow of the Tomb Raider maken we andermaal kennis met Lara Croft die in deze game grootse avonturen beleeft. Deze keer bevindt ze zich in Midden- en Zuid-Amerika, waarbij ze het opneemt tegen een organisatie die de balans van de wereld op het spel zet. Lees de review hier.

Scoor hem hier!

Gamereleases van week 36

Black Friday Gaming Deals: Forza Horizon 4

De laatste Black Friday Gaming deal die we in d aanbieding hebben is die van Forza Horizon 4, één van de beste games die je voor de Xbox One in huis kunt halen. De game neemt je meer naar een setting in het Verenigd Koninkrijk waar je vrij kunt rondrijden of mee kunt doen aan één van de verschillende beschikbare races. Een game die zeer de moeite waard is, zoals je in onze review kunt lezen. Voor 39 euro eigenlijk een essentiële aanschaf.

Scoor hem hier!

Forza Horizon 4
Reageer op artikel:
Black Friday Gaming Deals: Black Ops 4 en meer met korting
Sluiten