Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 nov 2018

Black Friday Gaming Gear deals van Bol.com

Gisteren kwamen we al met een aantal mooie artikelen over de Black Friday-deals die Bol.com tijdens zijn zogenaamde Black Friday Festival aanbiedt. Vandaag gaan we verder met een aantal aanbiedingen op het gebied van gaming gear. Dit zijn de Black Friday Gaming Gear deals van Bol.com

Voor een goede game-ervaring heb je in principe drie dingen nodig. Een goede console of pc, een scherm waarop je los kunt gaan en natuurlijk een game die de moeite waard is. Echter zijn er verschillende gaming gear accessoires die je ervaring net wat beter maakt. Zeker met deze mooie aanbiedingen is het de moeite waard om er naar te kijken.

Black Friday Gaming Gear deals: Turtle Beach Ear Force Recon 50P

Gewoon een goede headset, dat is de Turtle Beach Ear Force Recon 50P. Het is er eentje die je met een kabeltje in je controller stopt en dan je geluid daarop binnen krijgt en tegelijkertijd kunt chatten. Het is er één die gebruik maakt van stereogeluid en zodoende niet de beste headset ooit is. Maar voor dertig euro hebben je huisgenoten dan geen last van je game-audio.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals: Logitech G29 Driving Force Racestuur

Voor een ultieme race-ervaring op je console, is een stuurtje toch wel heel erg handig. De Logitech G29 Driving Force Racestuur is er daarbij één die echt heel erg goed is. Normaal gesproken kost deze bijna 400 euro, maar nu is hij voor 198 euro te krijgen. Ideaal als je op je PlayStation 4 games als Gran Turismo Sport en F1 2018 speelt.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals

Black Friday Gaming Gear deals: SteelSeries Arctis 5 RGB

Wil je een iets betere headset dan de eerder genoemde Turtle Beach-versie? Dan is de SteelSeries Arctis 5 RGB wellicht een goede optie. Deze kan gebruikt worden voor de PlayStation 4 en pc en voorziet je van surround sound terwijl je speelt. Op die manier zou je in theorie moeten kunnen horen waar vijanden vandaan komen.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals

Black Friday Gaming Gear deals: SteelSeries Arctis 3 Bluetooth

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan is de SteelSeries Arctis 3 Bluetooth een goede keuze. Zoals de naam al doet vermoeden kun je met deze headset via Bluetooth verbinding maken met je device en op die manier draadloos genieten van je gaming-audio. Daarnaast ziet het ding er niet overdreven als een gaming headset uit, waardoor je hem ook kunt meenemen als headset voor je smartphone onderweg.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals

Black Friday Gaming Gear deals: Elgato HD60 S

Als je altijd al je eigen game-ervaringen met anderen via Youtube had willen delen, dan is dit het moment om die stap te zetten. Met de Elgato HD60 S kun je heel gemakkelijk je gamefeed opnemen en uitzenden via Twitch of om video’s op Youtube mee op te nemen. Het is één van de populairste devices hiervoor en nu dus met een mooie korting.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals

Black Friday Gaming Gear deals: DXRacer Formula F08

In de categorie ‘Ik heb hem zelf ook’: deze gaming chair. Vorig jaar kregen we de DXRacer Formula F08 op de redactie en sindsdien zit ik er dagelijks met veel plezier op. Het is echt een zeer comfortabele stoel en ideaal om lange gamesessies op te houden.

Scoor hem hier!

Black Friday Gaming Gear deals
Reageer op artikel:
Black Friday Gaming Gear deals van Bol.com
Sluiten