Black Friday: gourmetstellen, pizzarettes en fondue-stellen met korting!

De feestdagen komen eraan, maar ze zullen net als de rest van het jaar anders zijn dan anders. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen plezier gemaakt kan worden in de keuken. Of in dit geval: de eettafel! Al is het al door deze dikke Black Friday deals.

Bol.com gooit namelijk flink wat korting tegen gourmetstellen, pizzarettes en fondue-stellen. Genoeg om je, met een kleine groep mensen, alsnog helemaal uit te leven met de kerst.

Black Friday deals: gourmetstellen met korting

Gourmet Black Friday Bol
Lekker bakken (Afbeelding: Bol)

Als we een euro zouden krijgen voor ieder huishouden dat tijdens de kerst het gourmetstel op tafel zet, zouden we toch flink wat centen hebben. Het is wat dat betreft ook een heerlijke traditie die dit jaar misschien wel met een gloednieuw gourmetstel gevolgd kan worden. Met Black Friday krijg je namelijk heel veel korting op de grote schaal met de kleine pannentjes.

Princess 162700 Oval

Wie zin heeft om met het gezien helemaal los te gaan tijdens kerst, die kan kiezen voor de Princess 162700 Oval. Dit gourmetstel biedt namelijk voor ieder wat wils. Naast het feit dat je met acht pannetjes je vlees, vis of groenten kan grillen, is het ook mogelijk om lekker een pannenkoek te bakken. Niet alleen voor de kinderen natuurlijk, maar ook voor de ouders. Een pannenkoek op zijn tijd is namelijk best genieten!

De Princess 162700 Oval kost €34,99, maar tik je dankzij Black Friday voor €29,99 op de kop!

Princess Raclette Pure 8

Stijlvol gourmetten? Dan zit je met de Princess Raclette Pure 8 helemaal goed. Met het apparaat is het mogelijk om zowel boven als onder te grillen. Dat is natuurlijk niet heel bijzonder, maar het apparaat zit er dankzij de houten afwerking fantastisch uit. Daarnaast is hij dankzij de anti-aanbaklaag goed schoon te maken en heb je een Parking Deck (hip woord!) voor je hete pannetjes. Handig!

De Princess Raclette Pure 8 kost normaal €69,99, maar dankzij Black Friday nu €48!

Tefal Inox & Design

De Tefal Inox & Design is normaal gesproken ideaal voor grotere groepen. Maar goed, 2020 gooit roet in het eten en dus is dit het perfecte gourmetstel voor grote eters. Het is mogelijk om tien verschillende pannetjes kwijt te kunnen aan de onderkant en de bovenkant is groot genoeg voor bergen eten. Dus wie lekker aan de slag wil met de kerst kan helemaal los met dit apparaat!

De Tefal Inox & Design kost tijdens Black Friday geen €88,49, maar €69!

Black Friday deals: fondue-korting om van te smelten

Fondue Black Friday Bol
Dopen maar! (Afbeelding: Bol)

Kerst is een fantastisch moment om eens lekker de fondue aan te knallen. Al helemaal, omdat de apparaten voorzien zijn van lekker wat korting tijdens Black Friday!

Tefal Indigo

Lekker met z’n zessen aan een fondue-pan hangen? Het kan met de Tefal Indigo! Dankzij de antiaanbaklaag, de temperatuurregelaar en de warmhoudstand is hij te gebruiken voor iedere situatie. Handig!

De Tefal Indigo kost €84,99, maar tik je dankzij Black Friday voor €65 op de kop! 

Tristar Fondue Family

De mensen die het met een wat goedkoper model willen doen, die zitten helemaal goed bij de Fondue Family van Tristar. Geschikt voor achter personen, voorzien van een regelbare thermostaat en geschikt voor o.a. kaasfondue. Gewoon lekker aan de slag voor niet teveel geld.

De Tristar Fondue Family kost je dankzij Black Friday geen €39,99, maar slechts €33!

Black Friday deals: pizza’s bouwen met korting

Pizarette Black Friday bol
Pizzabakkers! (Afbeelding: Bol)

Pizaretten is, in tegenstelling tot fonduen en gourmetten, een vrij nieuw concept. Maar het is niet minder leuk! Hetzelfde idee als die andere twee, maar dan gewoon met pizza’s. Lekker, hoor!

Tristar PZ9156

Met de Tristar PZ9156 is het mogelijk om zes verschillende kleine pizza’s af te bakken. Ga vooraf aan de slag met wat deeg, kies je ingrediënten en bakken maar! Niet alleen heel lekker, maar ook een beetje zen.

De Tristar PZ9156 kost €79,99, maar heeft dankzij Black Friday een prijskaartje van €59!

Meer Black Friday?

Bij WANT gaan we deze week helemaal los met alle Black Friday deals die voorbijkomen. We kijken naar de beste deals en delen deze met liefde voor je!

Benieuwd naar wat de markt te bieden heeft? Check dan zeker even deze link!

Reageer op artikel:
Black Friday: gourmetstellen, pizzarettes en fondue-stellen met korting!
Sluiten