Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 20 nov 2020

Black Friday brengt korting op Ring Video Doorbell, Kindle en meer

Op Amazon vind je vandaag de dag heel wat verschillende producten. En het bedrijf is vanaf vandaag begonnen met hun Black Friday-sale. Daarbij vind je heel wat producten met een mooie korting. Het meest interessant zijn echter de aanbiedingen rondom de Ring Video Doorbell.

Dat is niet zo heel erg gek. Ring is namelijk een dochter bedrijf van Amazon. En de Ring Video Doorbell is niet het enige product uit eigen stal die voorzien is van een mooie korting. We zetten de meest interessante producten even op een rij.

Ring Video Doorbell

We beginnen dit overzicht met de gewone Ring Video Doorbell. Dit is zeg maar het instapmodel in de reeks. Het gaat om het apparaat uit de tweede generatie. De installatie van deze slimme bel zou makkelijk zijn en eenmaal aangesloten maakt hij gebruik van automatische detectie. Op die manier kun je zien wie er voor je door staat, ook als die persoon niet aan belt. Normaal gesproken is hij met 99 euro al niet duur, maar met een prijs van 69 euro kun je hem bijna niet laten liggen.

Scoor hem hier

Ring Video Doorbell Black Friday
De Ring Video Doorbell (Afbeelding: Amazon)

Ring Video Doorbell 3 Plus

Is je budget iets groter en wil je echt alles in de gaten houden? Dan is het wellicht verstandig om voor de Ring Video Doorbell 3 Plus te gaan. Deze kent een aantal interessante verbeteringen. Zo is er ten op zichte van het origineel een verbeterde bewegingsdetectie en ondersteunt hij dual-band wifi verbinding. Daarnaast krijg je 4 extra seconden zwart-wit-beeld om te tonen wat er is gebeurd voordat de bewegingsdetectie wordt geactiveerd. Op die manier zie je dus net wat meer. Hij is nu met 70 euro korting op te halen.

Scoor hem hier

Ring Video Doorbell 3 Plus
Ring Video Doorbell 3 Plus
(Afbeelding: Amazon)

Kindle

De Ring Video Doorbell is niet het enige product dat direct uit de stal van Amazon komt. Eén van de eerste producten die het bedrijf zelfstandig op de markt bracht, was de Kindle. Deze e-reader wordt vandaag de dag nog altijd veel gekocht en is ideaal om je favoriete boek op te lezen. De ingebouwde instelbare schermverlichting zorgt ervoor dat je dag en nacht, zowel binnen als buiten comfortabel kunt lezen. Hij is ontworpen voor een optimale leesbaarheid met een reflectievrij display van 167 ppi dat zelfs in direct zonlicht leest als echt papier. Kortom, een fijne ereader, die nu met een korting van bijna 30 procent is te scoren.

Scoor hem hier

Kindle
Kindle (Afbeelding: Amazon)

De vierde generatie Echo Dot

Ben je op zoek naar een smartspeaker? Dan is de Echo Dot een goed alternatief. Deze versie ondersteunt overigens nog niet de Nederlandse taal, dus je moet Engelse opdrachten geven om voor elkaar te krijgen wat je wilt. Daarnaast is het dus een ideale speaker om je favoriete muziek mee af te luisteren. Hij wordt met een korting van 50 procent in de aanbieding gezet, wat een mooie deal is.

Scoor hem hier

Amazon Echo Dot
Amazon Echo Dot (Afbeelding: Amazon)

Dit zijn dus een paar mooie aanbiedingen bij Amazon. Aankomende tijd zullen we meer lijstjes maken, waardoor er dus meer gaat zijn dan een aanbieding van de Ring Video Doorbell.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday brengt korting op Ring Video Doorbell, Kindle en meer
Sluiten